Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου

Power of love: Το unfollow της Τζούλιας στον Μιχάλη – Έβγαλαν τις κοινές φώτο από το Instagram

Ο Μιχάλης Κάββαλος και η Τζούλια Καραγιάννη δεν είναι μαζί μετά το τέλος του Power of Love!

Ο Μιχάλης σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο gossip-tv.gr αναφέρθηκε στο τέλος της σχέσης του με τη Τζούλια και επεσήμανε μεταξύ άλλων:

«Με τη Τζούλια μέσα στο παιχνίδι τουλάχιστον από την πλευρά μου -και λέω από την πλευρά μου- γιατί μπορώ να μιλήσω με απόλυτη σιγουριά για τον εαυτό μου, ήταν κάτι πολύ όμορφο, πολύ δυνατό, γεμάτο συναισθήματα. Θα ήθελα να το ζήσω όλο αυτό και έξω από το παιχνίδι γι’ αυτό και επέλεξα να παραμείνω στην Αθήνα για 2 εβδομάδες και να μην πάω να δω τους γονείς μου. Τελειώνοντας όμως το παιχνίδι αντίκρυσα μια τελείως διαφορετική συμπεριφορά που δεν νομίζω να μου άξιζε όλο αυτό. Έχω μάθει να σέβομαι τους ανθρώπους αλλά και καταστάσεις  γι’ αυτό και έδωσα όσο χρόνο μου ζητήθηκε να δώσω για να νιώσει καλύτερα η σύντροφος μου. Είδα όμως αδιαφορία κάτι που με ενόχλησε παρά πολύ και με έβαλε σε σκέψεις. Νομίζω ότι αυτό το όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος με πολλά αναπάντητα ερωτήματα που δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να τα συζητήσω με τον άνθρωπο που ήμουν 4 μήνες στο παιχνίδι. Αν και θα περίμενα μια πιο ξεκάθαρη στάση γιατί έτσι είμαι και εγώ σαν άνθρωπος. Μου αρέσουν τα ξεκάθαρα πράγματα. Δεν την βρήκα ποτέ. Εύχομαι να βρει τον δρόμο της και όλα όσα έχει ονειρευτεί».

Η δε Τζούλια απάντησε μέσω μηνύματος στα instasories: «Το ότι δεν μιλάω και δεν δίνω απαντήσεις δεν σημαίνει ότι αυτά που λένε «άλλοι» ισχύουν κιόλας. Να μάθετε να ακούτε και τις δύο πλευρές πριν κρίνετε…».

Μάλιστα η Τζούλια τον έκανε και unfollow στο instagram, ενώ ο Μιχάλης δεν προέβη σε αυτή την ενέργεια, αλλά και οι δυο έβγαλαν τις κοινές τους φωτογραφίες από το Power of Love. Η αγάπη τους έγινε μίσος, όπως φαίνεται…

Πάντως η Τζούλια διακοπάρει, ενώ ο Μιχάλης επέστρεψε στα πάτρια εδάφη, στο Ηράκλειο της Κρήτης και επέστρεψε στην καθημερινότητά του!

Διαβάστε επίσης