Δευτέρα, 15 Αυγούστου

Αυτό είναι το νέο Κυπριακό ζευγάρι της «Μουρμούρας»! – Βίντεο

Η τηλεοπτική χρονιά για την Μουρμούρα πήγε περίφημα και φέτος!

Η “εισβολή” του Μιχάλη Σοφοκλέους και της Χριστιάνας Αρτεμίου στο cast, αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον του κυπριακού τηλεοπτικού κοινού και όχι άδικα!

Αυτό όπως όλα δείχνουν δεν άφησε ασυγκίνητους τους υπευθύνους του Alpha Κύπρου, που αποφάσισαν να ανανεώσουν το αγαπημένο σήριαλ και άλλο! Από φέτος “η τράπουλα ξαναμοιράζεται” αφού η σειρά θα έχει 50% Κυπριακά ζευγάρια και 50% Ελληνικά με την νέα σεζόν!

Αυτό τι σημαίνει;
Αφενός ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης καλεσμένος της εκπομπής «Alpha Παντού» και αναφέρθηκε στον χωρισμό της Μαρίνας με τον Ηλία στα νέα επεισόδια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».
Ο ηθοποιός είπε: «Χωρίζει ο Ηλίας με τη Μαρίνα! Συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες! Ο Ηλίας θα πάρει απόσπαση και θα πάει στον Πύργο και η νύφη θα της ζητήσει να κάνει baby sitting στην Ισπανία γιατί αυτή και η μητέρα της δουλεύουν… η Μαρίνα δε θα δεχθεί να πάει στην Ισπανία, αλλά θα φύγει στο Ντουμπάι γιατί της έγινε μία πολύ καλή επαγγελματική πρόταση, της δόθηκε μία καλή θέση και αποφασίζει να πάει εκεί!»!
«Χωρίζουν αλλά πάντα θα αγαπά ο ένας τον άλλον» πρόσθεσε ο Βλαδίμηρος!

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε για τα νέα επεισόδια ο Βλαδίμηρος!

Αφετέρου η Χριστιάνα και ο Μιχάλης συνεχίζουν κανονικά αλλά στην παρέα τους μπαίνει σφήνα ακόμα ένα ζευγάρι από την Κύπρο!

Η λατρεμένη Μαριέλλα Σαββίδη θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και μαζί της ο Αλέξανδρος Παρίσης το ρόλο του συντρόφου της!

Και μπορεί ακόμα οι υπογραφές για την συνεργασία να μην έπεσαν, αλλά αυτό είναι καθαρά θέμα χρόνου αφού εντός των επομένων ημερών θα γίνει και αυτό…!

Καλή επιτυχία που την έχουμε και σίγουρη!

Διαβάστε επίσης