Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου

Φωτιές Αττική: Ραγίζει καρδιές η μαρτυρία του ανθρώπου που σώθηκε από το οικόπεδο! (βίντεο)

Συγκλονίζει ο τελευταίος άνθρωπος που σώθηκε από το οικόπεδο που κάηκε…
“Ήταν σαν να βρέχει φωτιά” λέει ο άνθρωπος που κατάφερε να σωθεί την τελευταία στιγμή από τις φλόγες που είχαν τυλίξει δέντρα, σπίτια και αυτοκίνητα στο Μάτι.

Η μαρτυρία του συγκλονίζει, καθώς φαίνεται πως ήταν ο τελευταίος που βρήκε τον δρόμο προς τη θάλασσα στο οικόπεδο όπου μαρτύρησαν 26 άνθρωποι. Διαβάστε παρακάτω…

“Μου φεύγει το παιδί στον γκρεμό, βουτάω να το πιάσω. Μου ‘φυγε γιατί γύρισα να δω αν έχω άλλους από πίσω μου να τους πω ‘ελάτε από εδώ’. Δεν είδα άλλον άνθρωπο πίσω από εμένα. Οι κάτω που με είδαν, μου είπαν ότι ήσουν ο τελευταίος που πήδηξε”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όταν είδε τον πύρινο όλεθρο να σαρώνει τα πάντα, έτρεξε να σωθεί. Τα βήματά του τον έφεραν στο μοιραίο οικόπεδο. Ήταν τυχερός γιατί ήξερε την περιοχή.

“Η φωτιά έπεφτε από τον ουρανό. Μας κύκλωνε χωρίς να μπορούμε να αντιδράσουμε. Ακούγαμε στριγκλιές. Τα παιδιά μου φώναζαν ‘καιγόμαστε'”, περιγράφει.

Ο ίδιος και η οικογένειά του σώθηκαν την τελευταία στιγμή, αλλά καταγγέλλει ότι οι άλλοι που δεν γνώριζαν την περιοχή βρέθηκαν στο επίκεντρο της φωτιάς καθώς εκεί τους κατηύθυναν οι Αρχές, κόβοντας την Μαραθώνος.

Διαβάστε επίσης