Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου

Α. Ταραμουντάς: Γιατί έφυγε από το πάνελ της Χριστιάνας Αριστοτέλους;

Ο Αλέξανδρος Ταραμουντάς, είναι ο πανελίστας-παρουσιαστής που θεωρεί ότι στη δική του ταξιδιωτική εκπομπή, ρόλο ξεναγού θα αναλαμβάνουν πρόσωπα από τον χώρο της τηλεόρασης, του θεάτρου και της πολιτικής. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό TV Mania και στον Κωνσταντίνο Χάμπαλη απαντά για τους λόγους που τον οδήγησαν στο Omega.

Η τηλεόραση, πώς μπήκε στη ζωή σου;

Η τηλεόραση μπήκε εντελώς τυχαία στη ζωή μου μετά από ένα δοκιμαστικό που έκανα. Για να είμαι ειλικρινής, «φλέρταρα» και στο παρελθόν με την τηλεόραση αλλά μάλλον δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή.

Είναι η δουλειά που πάντα ήθελες να κάνεις;
Είναι μια δουλειά που μου αρέσει και θα ήθελα να την κάνω για πολλά χρόνια. Και ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους όσοι μου έδωσαν την ευκαιρία.

Αλήθεια, γιατί έφυγες από την εκπομπής της Χριστιάνας Αριστοτέλους; Δεν ήσουν ικανοποιημένος;
Η Χριστιάνα ήταν ένα μεγάλο «σχολείο» για μένα. Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια στην εκπομπή της και την ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου έδωσε. Ήθελα να κάνω το επόμενο βήμα και να δοκιμάσω τον εαυτό μου σε νέα πράγματα. Και θεωρώ πως έπραξα σωστά. Ήρθα στο Omega, εντάχθηκα στην ομάδα του «Παρέα mou» και μου δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσω μία εκπομπή που ήταν κοντά σε μένα. Ο «Χαρούμενος Tαξιδιώτης» είναι η εκπομπή που πάντα ήθελα να παρουσιάσω.

Θα μπορούσαν να σε εκμεταλλευτούν περισσότερο ή ήταν επιλογή σου να μείνεις πίσω από τις κάμερες και στα ρεπορτάζ;
Δεν έχει σημασία πια και δεν είναι σωστό να σχολιάσω τα της συνεργασίας μου με τη Χριστιάνα. Οι όποιες συζητήσεις έγιναν τότε, αφορούν εκείνη και εμένα.

Image may contain: 6 people, people smiling, people standing and indoor

Ήσουν το πρώτο άτομο που συμφώνησε για το πάνελ της Χαριτίνης. Τι ήταν αυτό που σε έκανε να απαντήσεις θετικά στην πρόταση του Omega;
Ήταν μία πρόκληση η μετακίνηση στο Omega. Νέοι συνεργάτες, καινούρια αρχή και μία ομάδα που με αγαπά και την αγαπώ. Με αντιμετώπισαν με πολλή αγάπη και με μία τεράστια αγκαλιά.

Πώς προέκυψε η ιδέα της ταξιδιωτικής εκπομπής;
Η ιδέα για μία ταξιδιωτική εκπομπή είχε «σφηνωθεί» στο μυαλό μου από πέρσι. Λίγο μετά την έναρξη του «Παρέα mou» κι αφού είχα κάνει κάποια γυρίσματα για λογαριασμό της απογευματινής μας εκπομπής, το κανάλι αποφάσισε να μου δώσει αυτή την ευκαιρία.

Σε τι θα διαφοροποιείται ο «Χαρούμενος Ταξιδιώτης» από αντίστοιχες οδοιπορικές εκπομπές της κυπριακής τηλεόρασης;
Το διαφορετικό στη συγκεκριμένη εκπομπή είναι ότι τον ρόλο του ξεναγού αναλαμβάνουν κάθε βδομάδα πρόσωπα από τον χώρο της τηλεόρασης, του θεάτρου, ακόμη και της πολιτικής. Οι καλεσμένοι θα μας βάλουν στη «μηχανή του χρόνου» και θα μας ταξιδέψουν στην Κύπρο του χθες με τη δική τους οπτική ματιά κι εμείς θα το μεταφέρουμε στον τηλεθεατή με ένα μοντέρνο και διαφορετικό τρόπο. Μαζί θα πιούμε καφέ, θα περπατήσουμε και θα κάνουμε extreme δραστηριότητες.

like.philenews

Διαβάστε επίσης