Δευτέρα, 6 Ιουλίου

Αποκάλυψη σοκ για πασίγνωστο μοντέλο! – “Την ξυλοκοπούσε σε ένα στενό στο Κολωνάκι όλο το βράδυ!” (βίντεο)

Αποκάλυψη από δημοσιογράφο!

Μια σοκαριστική αποκάλυψη έκανε μέσα από την εκπομπή της “Οοh La La!” η Σάσα Σταμάτη!

Με αφορμή συζήτηση που είχαν για τα περιστατικά βίας κατά των γυναικών, η παρουσιάστρια περιέγραψε ένα περιστατικό στο οποίο ήταν παρούσα.

“Θυμάμαι ένα περιστατικό. Είχαμε πάει με κάποιους φίλους μου στο Κολωνάκι σε ένα club να διασκεδάσουμε. Εγώ ήμουν με ένα γνωστό μοντέλο, πάρα πολύ γνωστό, κάνει καριέρα στο εξωτερικό, νέα κοπέλα και ανεβαίνουμε τα σκαλιά, φτάνουμε στο τελευταίο σκαλί και μου λέει: “Αα είναι εδώ ο πρώην μου, να στον γνωρίσω”.

Πάει να μου τον γνωρίσει και λίγο πριν του μιλήσει, την παίρνει, την πετάει στον τοίχο, χτυπάει το κεφάλι της και πέφτει μέχρι το τελευταίο σκαλί. Το club ήταν γεμάτο. Εγώ έπαθα σοκ, έτρεμα ολόκληρη. Ειδοποιώ τα παιδιά και μέχρι να κατέβουμε κάτω είχαν εξαφανιστεί. Την επόμενη μέρα μου έστελνε μήνυμα ότι την ξυλοκοπούσε σε ένα στενό στο Κολωνάκι όλο το βράδυ και φωτογραφίες με τους μώλωπες. Της λέω “Φαντάζομαι θα πας να το καταγγείλεις”. Και μου απάντησε ότι το είπε στη μαμά της και δεν λέω κάτι που άκουσα, λέω κάτι που το είδα. Τόσοι θαμώνες, δεν κουνήθηκε κανείς” αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης