Σάββατο, 23 Οκτωβρίου

Power Of Love Διαρροή: Αυτοί οι 2 παίκτες αποχωρούν σήμερα (25/01)!

Spoiler alert!

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στο Power of Love, το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ, καθώς τις προηγούμενες μέρες είχαμε τσακωμούς, καταγγελίες, αλλά και παρολίγον… ξύλο.

Όλα ξεκίνησαν με την αποκάλυψης της Άννας Ελευθερίου όταν είπε πως κάποιος πλησίασε τον Γιάννη Κοπιδάκη στο Gala της προηγούμενης εβδομάδας και του είπε να ψηφίσει τη Νέρτζη. Τότε άρχισε μία άνευ προηγουμένου κόντρα μεταξύ των παικτών, με κάποιους να υποστηρίζουν πως μέσα στο σπίτι υπάρχουν στρατόπεδα και κλίκες και ορισμένοι παίκτες παίζουν πολύ καλό θέατρο.

Η αποχώρηση του Gala

Η αποχώρηση αυτής της βδομάδας, αναμένεται να διατηρήσει την αναταραχή μέσα στο σπίτι, καθώς θα φύγει ένας παίκτης υπεράνω υποψίας.

Ο λόγος για τον Τζόνι Αμπατζόπουλο, ο οποίος θα αποχωρήσει μαζί με την αγαπημένη του, Μαργαρίτα Νέρτζη, με αποτέλεσμα να έχουμε διπλή αποχώρηση βόμβα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, ο παίκτης θα επιστρέψει στο παιχνίδι την ερχόμενη Δευτέρα, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης του παιχνιδιού είναι τραγικά και κάθε μέρα γίνονται και χειρότερα. Επειδή, λοιπόν, ο Τζόνι είναι ένας πολύ αγαπητός παίκτης από το κοινό, η παραγωγή του παιχνιδιού μαζί με το κανάλι, αποφάσισαν να επιστρέψει μόλις τρεις μέρες μετά την αποχώρησή του.

Διαβάστε επίσης