Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου

Φόβος στο παλάτι! Τα απειλητικά μηνύματα που δέχονται οι δύο Δούκισσες

Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα γνωρίζουμε για την κόντρα ανάμεσα σε Kate Middleton και Meghan Markle, όμως τα πράγματα φαίνεται να είναι πολύ πιο σοβαρά απ’ όσο νομίζαμε εμείς. Μπορεί το Παλάτι να δηλώνει πως δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσά τους, όμως αυτό που βιώνουν καθημερινά με τα σχόλια στα social media είναι κάτι τρομερό.

Πηγή μέσα από το παλάτι αναφέρει στο Hello, πως το προσωπικό του Kensington περνά άπειρες ώρες κάθε βδομάδα να διαχειρίζεται μετριοπαθή, σεξιστικά και ρατσιστικά σχόλια που απευθύνονται στις δούκισσες του Cambridge και του Sussex, ενώ κάποιοι άνθρωποι γράφουν και βίαιες απειλές εναντίον των δύο γυναικών.

Μια πηγή δήλωσε στο Hello: «Το παλάτι παρακολουθούσε πάντοτε τα σχόλιά του, αλλά είναι εξαιρετικά χρονοβόρο πράγμα. Μπορεί να μπλοκάρει ορισμένες λέξεις, αλλά μερικά από αυτά είναι αρκετά σοβαρά. Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, με εκατοντάδες χιλιάδες σχόλια, υπήρχαν δύο ή τρεις που έγραψαν βίαιες απειλές. Είναι κάτι που πρέπει να διαχειριστείς και να αντιμετωπίσεις, για παράδειγμα διαγράφοντας, κάνοντας αναφορά ή μπλοκ κάποιους ανθρώπους καθώς, δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να το ελέγξεις».

Ούτε η Kate, ούτε η Meghan έχουν προσωπικό δημόσιο account στα social, όμως αυτό δεν εμποδίζει τους haters να κάνουν υβριστικά σχόλια στο account του Kensington. Το Hello μάλιστα με αφορμή αυτό το περιστατικό ξεκίνησε μία καμπάνια online, με το όνομα #HelloToKindness, προκειμένου να σταματήσει όλο αυτό που συμβαίνει.

Διαβάστε επίσης