Σάββατο, 23 Οκτωβρίου

Βασιλική Χατζηαδάμου: Δεν προτιμώ τις ταινίες ερωτικού περιεχομένου, μου αρέσουν οι ταινίες…. – Βίντεο

Καλεσμένη στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» βρέθηκε η Βασιλική Χατζηαδάμου και μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια μίλησε για την νέα της εκπομπή «Παράδοση κατ’ οίκον» που κάνει πρεμιέρα  την Κυριάκη στις 21.15, τα δημοσιεύματα που γράφονται κατά καιρούς για εκείνη. Μάλιστα μια ερώτηση της Χριστιάνας  για τις ταινίες ερωτικού περιεχομένου που έφερε σε αμηχανία την Βασιλική.

Ξεκινάμε την Κυριακή και είμαι χαρούμενη γιατί στήθηκε κάτι πολύ ωραίο με πολύ διάθεση, με πολύ χαρά και με πολύ γέλιο. Για πρώτη εκπομπή επιλέξαμε τον Μιχάλη Σοφοκλέους που είναι φρενοκομείο και αυτό ήταν πέρα για πέρα καλό για πρώτη.

Καμία σχέση με το περσινό. Είμαι περήφανη για την εκπομπή που κτίσαμε πέρσι και η αρχική μας σκέψη ήταν να το συνεχίζουμε αλλά όταν κάτσαμε να σκεφτούμε για το πως θα πήγαινε η εκπομπή και στην  ιδέα στην ιδέα βγήκε αυτό όπου θα έχουμε ένα καλεσμένο και πέντε φίλους. Χωρίζονται σε δυο ομάδες και έχουμε και μια έκπληξη για τον κάθε καλεσμένο.

Εδώ και λίγο καιρό με όσα βλέπω να γράφονται έφτασα σε ένα σημείο που κάποια απλά τα διαβάζω και κάποια άλλα θεωρώ είναι άσκοπο να τα διαβάζω. Δεν μπαίνω πλέον στη διαδικασία αφού ξέρω τις αλήθειες μου. Παλιά δεν είχα την εκπαίδευση να διαχειριστώ κάποια πράγματα και όταν συνέβησαν κάποια πράγματα που με συντάραξαν άλλαξε κάτι. Πρέπει να προστατεύεις τον εαυτό σου. Αποφασίζεις μέσα σου και δεν δίνεις σημασία σε κάποια πράγματα που δεν σε αφορούν και συνεχίζεις. Τελευταία ξεκίνησε αυτό.

Παλιά ήμουν πιο αυθόρμητη όταν έβλεπα κάτι πλέον δεν, σκέφτομαι μια και δυο… Αν θέλει ο άλλος να σου γράψει και δεν σε πάει…είσαι δημοσιογράφος και το να σε επηρεάζει το προσωπικό είτε συμπάθειες είτε αντιπάθειες πλέον ακυρώνω αυτούς τους ανθρώπους απευθείας. Πλέον ακυρώνω και πλέον μιλώ και σου λέω βάζω «χ».

Είναι ένα δυο άτομα που δεν έχουμε γνωριστεί ποτέ αλλά υπάρχει μια αντιπάθεια. Δεν το θεωρώ επαγγελματικό.

Δεν προτιμώ τις ταινίες ερωτικού περιεχομένου, μου αρέσουν οι ταινίες αλλά ανοίγω μια μέρα τον υπολογιστή, είχε ιό και άρχισαν να πέφτουν με σειρά οι ταινίες ερωτικού περιεχομένου. Ήταν σοκαριστηκό. Δεν συνηθίζω αλλά ήταν συγκλονιστικό… Αηδίασα λίγο

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Βασιλικής Χατζηαδάμου στην Χριστιάνα Αριστοτέλους:

alphanews.live

Διαβάστε επίσης