Κυριακή, 24 Οκτωβρίου

Λευκωσία: Δεκαπεντάχρονη έψαχνε κάνναβη και υπέστη βιασμό -Χειροπέδες σε δύο νεαρούς

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς φόρεσε η Αστυνομία, μετά από καταγγελία που έγινε από λειτουργούς στέγης στη Λευκωσία που αφορούσε κατ΄ισχυρισμόν βιασμό 15χρονης που διαμένει στη στέγη.

Σημειώνεται πως η 15χρονη είναι η ανήλικη που απασχολεί συχνά τις Αρχές αφού εγκαταλείπει το ίδρυμα και εξαφανίζεται για λίγες ημέρες και ακολούθως επιστρέφει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», η καταγγελία που βρίσκεται ενώπιον των Αρχών αναφέρει ότι νεαρός ήρθε σε σεξουαλική επαφή με την 15χρονη, χωρίς τη θέλησή της και χωρίς να πάρει προφυλάξεις.

Το περιστατικό έγινε πριν από περίπου τρεις ημέρες, όταν η 15χρονη μετέβη με ταξί σε χωρίο της Επαρχίας Λευκωσίας με σκοπό, όπως ανέφερε η ίδια στους λειτουργούς της στέγης, να συναντήσει νεαρό και να καπνίσουν κάνναβη.

Την 15χρονη παρέλαβαν από το σημείο που την άφησε το ταξί δύο νεαροί και την μετέφεραν σε αυλή δημοτικού σχολείου. Ο ένας αποχώρησε και τότε η 15χρονη μαζί με τον ένα νεαρό αφού δεν κατάφεραν να προμηθευτούν κάνναβη περιορίστηκαν στη χρήση βότκας που αγόρασαν από περίπτερο.

Στο σημείο, σύμφωναμ πάντα με την εφημερίδα «Πολίτης», επέστρεψε και ο δεύτερος νεαρός ο οποίος αφού μετέφερε τον πρώτο στο σπίτι του, ακολούθως οδήγησε την 15χρονη σε ερημική τοποθεσία και ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της χωρίς τη θέληση της και χωρίς να πάρει προφυλάξεις, όπως ισχυρίζεται η ίδια, ενώ στη συνέχεια τη μετέφερε σε σημείο στη Λευκωσία που του υπέδειξε η ίδια.

Μετά την καταγγελία στις Αρχές από τους λειτουργούς της στέγης, οι δύο νεαροί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο διέταξε την πενθήμερη κράτηση τους, με την Αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες.

reporter.com.cy

Διαβάστε επίσης