Σάββατο, 16 Οκτωβρίου

Εκδρομή στο Τρόοδος; Δείτε κλειστούς κι επικίδυνους δρόμους

Χιονόπτωση επικρατεί από τα ξημερώματα στο Τρόοδος. Όπως αναφέρει η Μετεωρολογική, νωρίς το πρωί της Κυριακής το ύψος του χιονιού, στην Πλατεία Τροόδους, ήταν 51 εκατοστά.

Από πλευράς της η Αστυνομία σε πρωινή ενημέρωση για την κατάσταση του οδικού δικτύου αναφέρει ότι, λόγω ελαφράς χιονόπτωσης και παγετού, οι δρόμοι Προδρόμου – Τροόδους, Καρβουνά – Τροόδους και Πλατρών – Τροόδους, είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα με κίνηση στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Κλειστοί για την τροχαία κίνηση παραμένουν, ο δρόμος στο Γεφύρι του Τζιελεφού από Άγιο Νικόλαο προς Πέρα Βάσα, ο δρόμος Σαλαμιού – Γαλαταριάς και ο δρόμος Κελοκεδάρων – Νατάς – Σαλαμιού.

Όσοι θα διακινηθούν στους δρόμους προτρέπονται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα, να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Επίσης, οι πολίτες πριν από κάθε μετακίνησή τους, μπορούν να ενημερώνονται από την κατηγορία «Οδικό δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας Κύπρου και την ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com, καθώς επίσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας, για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο.

sigmalive.com

Διαβάστε επίσης