Σάββατο, 16 Οκτωβρίου

Ξέσπασε σε κλάματα ο Κυριάκος Πελεκάνος στο #SurvivorGR

Τι συνέβη στο Survivor και ο Κυριάκος Πελεκάνος ξέσπασε σε κλάματα; Ένταση με τους προκλητικούς Τούρκους και ο σοβαρός τραυματισμός! Πιάστηκαν στα χέρια Έλληνες και Τούρκοι! Κερδίσαμε τον 1ο αγώνα ασυλίας!

Οι παίκτες της ελληνικής ομάδας είχαν μια συζήτηση και η Δήμητρα είπε στον Κυριάκο «φαντάζεσαι να γυρίσεις και να μην σε θυμάται ο γιος σου;».

Αποτέλεσμα αυτού, ο παίκτης της που του λείπει η οικογένειά του να βάλει τα κλάματα.

Η συμπαίκτριά του ήρθε σε δύσκολη θέση, αφού δεν πίστευε πως θα τον στεναχωρήσει τόσο πολύ αυτό και όπως είπε δεν το σκέφτηκε και πολύ, και δεν θέλει να στεναχωρεί κανέναν, και πως δεν ακούστηκε έτσι όπως ήθελε να το πει.

Δείτε τι συνέβη στο video που ακολουθεί:

Χαμός επικράτησε στο σημερινό αγώνισμα του Survivor. Έλληνες και Τούρκοι ήρθαν στα χέρια μετά από παρεξήγηση που δημιουργήθηκε μεταξύ του Βασίλη Σίμου και του Hikmet Tugsuz.

Ο Σπύρος Γουρδούπης πήρε τη νίκη και ο Βασίλης Σίμος εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει. Μπροστά του, όμως, βρισκόταν ο Hikmet, με αποτέλεσμα ο Βασίλης να τον σπρώξει, ίσως άθελά του.

Ο Τούρκος παίκτης έγινε πραγματικά… Τούρκος και ζήτησε τον λόγο από τον παίκτη της ελληνικής ομάδας. Μάλιστα, δεν δίστασε να σπρώξει τον Σίμο μπροστά σε όλους και κάπου εκεί παραλίγο να ξεφύγει η κατάσταση, καθώς επικράτησε αναστάτωση για αρκετά δευτερόλεπτα.

Αμέσως μπήκαν όλοι στη μέση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και μάλιστα διεκόπη και ο αγώνας, προκειμένου να δουν οι υπεύθυνοι τα βίντεο, όπως χαρακτηριστικά είπε και ο Acun Ilicali.

Οι δύο παίκτες έδωσαν εξηγήσεις στους δύο παρουσιαστές και αμέσως έδωσαν και τα χέρια.

O Acun ζήτησε από τους παίκτες να ζητήσουν ο ένας από τον άλλο «συγγνώμη».

Δείτε τι συνέβη στο video που ακολουθεί:

Φέτος, έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στο Survivor και ένα αυτά αφορούν στους τραυματισμούς.

Όπως, είδαμε στην περίπτωση του Δημήτρη που τραυματίστηκε, η παραγωγή δεν έδωσε περιθώρια να παραμείνει στο Survivor μέχρι ν’ αναρρώσει και να συνεχίσει την πορεία του στο παιχνίδι και έτσι επέστρεψε στην Ελλάδα και στη θέση του είδαμε τον Βασίλη Σίμο.

Στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας, ένας παίκτης από την τούρκικη ομάδα τραυματίστηκε στον ώμο και ο γιατρός έσπευσε να δώσει τις πρώτες βοήθειες.

Ο Σάκης Τανιμανίδης είπε: «Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό και να μπορέσει να συνεχίσει το ταξίδι του στο Survivor»

Δείτε το video:

Στον πρώτο αγώνα ασυλίας του Survivor γι’ αυτή την εβδομάδα κέρδισαν οι Έλληνες.

Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουν «κεφάλι» αφού ήδη έχουν χάσει έναν παίκτη.

Στην αρχή κέρδιζαν με μεγάλη διαφορά, αλλά στην συνέχεια οι Τούρκοι κατάφεραν να μειώσουν την διαφορά, αλλά δεν το έβαλαν κάτω.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα θα κριθεί στον επόμενο αγώνα ασυλίας. Αν η ελληνική ομάδα κερδίσει, τότε οι Τούρκοι θα πρέπει να υποδείξουν στο συμβούλιο τους παίκτες εκείνους που θεωρούν αδύναμους.

Αν συμβεί το αντίθετο, τότε η ελληνική ομάδα θα χάσει άλλον έναν παίκτη.

Δείτε το video:

Διαβάστε επίσης