Σάββατο, 23 Οκτωβρίου

Δανάη Παππά – Στέφανος Μιχαήλ: Είναι ζευγάρι!

Ζευγάρι στη σειρά, ζευγάρι και στη ζωή φαίνεται πως είναι ο Στέφανος Μιχαήλ και η Δανάη Παππά. Σύμφωνα με πληροφορίες της Σπυριδούλας Τριάντου και του Secret, οι δύο ηθοποιοί έχουν έρθουν κοντά από τις πρώτες κιόλας ημέρες των γυρισμάτων και σήμερα, δύο σχεδόν χρόνια μετά, οι άνθρωποι από το κοντινό τους περιβάλλον κάνουν λόγο για έναν μεγάλο έρωτα που γεννήθηκε ανάμεσά τους. Οι δυο τους ωστόσο δε δίνουν κανένα δικαίωμα ώστε να αντιληφθεί κανείς ότι πρόκειται για ζευγάρι.

Τον τελευταίο καιρό όμως οι εμφανίσεις τους στην Κύπρο, όπου λαμβάνουν χώρα τα γυρίσματα του Τατουάζ, έχουν αυξηθεί και οι δύο ηθοποιοί φαίνεται πως δεν μπορούν να αποχωριστούν ο ένας τον άλλον.

«Δεν είναι μόνο φίλοι» λένε άτομα που τους γνωρίζουν καλά, όμως κανείς από τους δύο δεν θέλει να προκαλέσει βγάζοντας τον δεσμό τους στην επιφάνεια. Άλλωστε η σειρά που πρωταγωνιστούν, σημειώνει μεγάλη επιτυχία, οπότε δεν θέλει κανείς από τους δύο να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από το σενάριο και να αρχίσουν να ασχολούνται με τα ερωτικά τους.

Διαβάστε επίσης