Σάββατο, 16 Οκτωβρίου

Το ξέσπασμα πασίγνωστης Ελληνίδας τραγουδίστριας: «Με λένε χοντρή κα άσχημη»

Μπορεί να είναι μια από τις ομορφότερες παρουσίες της ελληνικής μουσικής σκηνής, ωστόσο η Ζοζεφίν αποκάλυψε πως δέχεται στα social media επιθέσεις για την εμφάνισή της.

«Το χειρότερο σχόλιο στα social media ήταν ότι είμαι χοντρή και άσχημη και η μύτη μου είναι σαν του Μάικλ Τζάκσον. Μου στέλνουν γυμνές φωτογραφίες και τις σβήνω. Έφτιαξα τη μύτη μου στα 17, όταν τελείωσα το σχολείο. Δεν έχω κάνει κάτι άλλο πάνω μου», αποκάλυψε η πανέμορφη τραγουδίστρια στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται».

Η Ζοζεφίν σχολίασε και τα προσωπικά της, απαντώντας και στο ενδεχόμενο να κάνει σχέση με συνάδελφο: «Αν με φτάσει κάποιος στο σημείο να ζηλέψω, φεύγω από τη σχέση. Έχω ψάξει κινητό. Όποτε και να ψάξεις, κάτι θα βρεις. Έχω ψάξει κινητό συντρόφου μου, έχω βρει συνομιλίες του με άλλη κι όμως έμεινα στη σχέση. Καμία δεν χωρίζει. Δεν κάνω σχέση με συνάδελφό μου. Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι του χώρου μου. Κάνω άλλο Lifestyle από αυτό του τραγουδιστή. Οι καλλιτέχνες είναι εγωκεντρικοί. Δεν θα μπορούσα να κάνω σχέση με καλλιτέχνη γιατί θα μιλούσαμε και οι δύο για τον εαυτό μας».

Διαβάστε επίσης