Κυριακή, Δεκέμβριος 8

Ποια μέρη του σώματος ενός άνδρα προσέχουν οι γυναίκες;

Τα μέρη του γυναικείου σώματος στα οποία επικεντρώνονται πρωτίστως οι άντρες λίγο-πολύ τα γνωρίζουμε. Τι γίνεται όμως με το αντίστροφο ερώτημα; Ποια είναι τα μέρη του σώματός ενός άνδρα στα οποία οι γυναίκες δίνουν μεγάλη προσοχή;

Σφιχτοί γλουτοί

Στο σημείο αυτό τα δύο φύλα παρουσιάζουν σύμπνοια απόψεων. Όπως οι άντρες, έτσι και οι γυναίκες εκτιμούν δεόντως τα σφριγηλά, καλογυμνασμένα οπίσθια.

Γυμνασμένοι δικέφαλοι

Τα καλογυμνασμένα μπράτσα αποτελούν δείγμα δύναμης και αρρενωπότητας και γοητεύουν το γυναικείο φύλο.

Ζώνη του Απόλλωνα

Καμία γυναίκα δε μένει ασυγκίνητη με το συγκεκριμένο σημείο και ειδικά αν είναι γυμνασμένο. Πρόκειται για το απόλυτο σήμα κατατεθέν ενός καλογυμνασμένου σώματος που παραπέμπει σε αρχαιοελληνικό κάλος. Πλάγιοι κοιλιακοί, τρέξιμο και ισορροπημένη διατροφή είναι τα μυστικά για να το επιτύχεις.

Κοιλιακοί

Όποια γυναίκα πει ότι δεν συγκινείται με το six-pack σίγουρα ψεύδεται.

Ζουμερά χείλη

Τα χείλη παραπέμπουν στο φιλί και όπως στους άντρες αρέσουν τα σαρκώδη χείλη, το ίδιο συμβαίνει και με τις γυναίκες.

Καλοσχηματισμένο στήθος

Κάθε άνδρας έχει αδυναμία στο γυναικείο στήθος αλλά και οι γυναίκες εξιτάρονται με τη σειρά από το καλογυμνασμένο, γραμμωμένο και περιποιημένο στέρνο στον άντρα.

Περιποιημένα χέρια

Καλοδουλεμένα, αντρικά και ταυτόχρονα καθαρά χέρια, περιποιημένα νύχια και μακριά δάχτυλα είναι τα ιδανικά άκρα που αρέσουν στις γυναίκες. Βρώμικα νύχια ή φαγωμένα πετσάκια μπορούν να την ξενερώσουν στη στιγμή.

Διαβάστε επίσης