Σάββατο, Αύγουστος 24

Μαρία Σολωμού: Πως ανακοίνωσε στον Πάνο Μουζουράκη πως δεν θέλει δεύτερο παιδί;

Η ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά σε συνέντευξή της για τη συζήτηση που είχε με τον σύντροφό της!

Η Μαρία Σολωμού φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης, 14 Μαρτίου στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και η ηθοποιός κλήθηκε να απαντήσει αν υπάρχει στα μελλοντικά της σχέδια η απόκτηση δεύτερου παιδιού, με τον νυν σύντροφό της, Πάνο Μουζουράκη.

Η ηθοποιός, είπε: “Δεν θα ήθελα να κάνω δεύτερο παιδί, είμαι πολύ καλυμμένη. Ποτέ δεν το σκέφτηκα, δεν μου έλειψε ποτέ κάτι […] Έχω τον Αλέξανδρο, μου φτάνει ο Αλέξανδρος. Δεν ξέρεις στη ζωή αυτή τι μπορεί να σου συμβεί, ζωή είναι… Αλλά έχοντας σώας τας φρένας μου, μιλώντας για τα τελευταία 13 χρόνια που έχω κάνει τον Αλέξανδρο, όχι”.

Όσον αφορά στο αν το έχουν συζητήσει με τον Πάνο Μουζουράκη, ανέφερε: “Θα πάει να το κάνει αν θέλει […] Είχε προκύψει στο παρελθόν αρκετές φορές το ζήτημα, έχω εξηγηθεί πολύ καλά […] Ναι, το δέχτηκε. Δεν ξέρω, αν κάποια στιγμή νιώσει πραγματικά την ανάγκη, ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Είναι ένας άνθρωπος που πλέον περνάει το 60% της ζωής του στο Λος Άντζελες, οπότε και εκ των πραγμάτων -επειδή αυτό το κόνσεπτ υπήρχε στο μυαλό του τα τελευταία δύο χρόνια, του είχα εξηγήσει ότι μάλλον δεν είναι η ώρα αυτή τη στιγμή γιατί δεν θα μπορούσε να είναι εντάξει γι’ αυτό το παιδί. Πώς θα γίνει να έχεις ένα παιδί με έναν άνθρωπο που είναι σε άλλη ήπειρο;”

ilovestyle.com

Διαβάστε επίσης