Σάββατο, Αύγουστος 24

Ξέσπασε η Άλκηστις στο MasterChef: «Επειδή έχω παραπάνω κιλά από αυτές;»

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef οι κριτές ανακοίνωσαν πως η νικήτρια της ομαδικής δοκιμασίας, ήταν η κόκκινη ομάδα. Έτσι λοιπόν, οι παίκτες της μπλε ομάδας αναγκαστικά θα έμπαιναν στη διαδικασία να βγάλουν κάποιους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης με τους κριτές, ο Τάσος ο οποίος ήταν ο αρχηγός της ομάδας προσπαθούσε να βρει τα λάθη που έκαναν και τους έφεραν σε αυτή τη θέση.

«Να σας πω τώρα την αλήθεια, όταν έχουν τρεις κοπέλες και πάμε σε ένα στρατώνα μέσα σε φαντάρους τόσους. Δεν υποτιμώ τα παιδιά εδώ, μαγείρεψαν καλά εννοείται. Είχαν και την Ασημίνα εκεί και έκανε τσαχπινιές», είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος.

Με αυτά τα λόγια που άκουσε η Άλκηστις, έγινε έξαλλη και δήλωσε στην κάμερα χαρακτηριστικά: «Θα μπορούσε να μην το έχει πει αυτό το πράγμα γιατί πρώτον με προσβάλει αυτό σαν γυναίκα. Επειδή έχω παραπάνω κιλά από τις κοπέλες που είναι εκεί; Ίσα ίσα είναι πιο όμορφη από αυτές και αληθινή. Αυτό έχει να κάνει. Όσοι συστρατιώτες περνούσα πιάναμε κουβέντα, αυτά δεν τα περνάμε στο σενάριο μέσα ή τα πετάμε; Και κρατάμε μόνο ότι δεν είχε αλάτι το φασολάκι μου».

Διαβάστε επίσης