Τρίτη, Δεκέμβριος 10

Ένα τροχαίο ανατρέπει τα πάντα στον Alpha

Aπομακρύνεται το ενδεχόμενο να συνεχιστεί την επόμενη σεζόν η συνεργασία του Alpha με τους δημιουργούς του «Τατουάζ», Ανδρέα Γεωργίου, Κούλλη Νικολάου και Βάνα Δημητρίου.

Μάλιστα, πολλοί θεωρούν ότι η συνεργασία του Ανδρέα Γεωργίου με το κανάλι της Κάνζτας τελειώνει, αφού ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του τον Ιούνιο.

Το τελευταίο καιρό έγιναν πιο έντονες οι φήμες που τον ήθελαν να μην σκέφτεται να το ανανεώσει. Και αυτό όχι γιατί δεν είναι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα συνεργασία του με το κανάλι αλλά επειδή θέλει να δοκιμαστεί σε κάτι διαφορετικό.

Σύμφωνα πάντως με το tv Έθνος το κανάλι εξασφάλισε τα δικαιώματα της αργεντίνικης πολύ επιτυχημένης σειράς «Amar Despues de Amar» («Η αγάπη μετά την αγάπη») και θα προσαρμόσει το σενάριο στα εγχώρια δεδομένα, με στόχο η σειρά να καλύψει το κενό που δημιουργείται στη βραδινή ζώνη υψηλής τηλεθέασης μετά το τέλος του Τατουάζ. Η βασική πλοκή της σειράς ξεκινά με ένα τροχαίο ατύχημα που αποκαλύπτει ένα παράνομο δεσμό και ανατρέπει τα πάντα στη ζωή δύο οικογενειών.

Διαβάστε επίσης