Τρίτη, Μάιος 26

Eλένη Σιδερά: Μιλάει πρώτη φορά ανοιχτά και αποκαλύπτει την κρίση στον γάμο της με τον Αλέξανδρο Παρίση

Καλεσμένη στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» βρέθηκε η Ελένη Σιδερά. Η ηθοποιός μίλησε στην Χριστιάνα Αριστοτέλους για τις φοβίες της, την απόφαση της να πάει σε ψυχολόγο, την κρίση στη σχέση με τον σύζυγο της, Αλέξανδρο Παρίση και ο λόγος που την ανάγκασε να φύγει από δουλειά.

Έχω τρυποφοβία και έχω εθισμό στο να βλέπω γέννες. Ξεκίνησα να βλέπω όταν έμεινα πρώτη φορά έγκυος και ήθελα να είμαι έτοιμη. Επειδή η πρώτη φορά ήταν καισαρική και επειδή την δεύτερη θα ήταν φυσική όποτε είχα κενό αντί να παίξω ένα παιχνίδι στο κινητό έβλεπα γέννες. Ήμουν πολύ χαλαρή στην γέννα.

Πάω σε ψυχολόγο για να έχω μια ισορροπία. Είχα πολύ άγχος το οποίο δεν συνειδητοποίησα ότι είχα και ου βγήκαν διάφορα ψυχοσωματικά, κάποια θέματα με το στομάχι μου. Η Βάση του ήταν η ψυχολογία μου και έπρεπε να μιλήσω σε κάποιος και επέλεξα να είναι ο ψυχολόγος. Επειδή γενικά είμαι ένας άνθρωπος που βγαίνω πάντα χαρούμενη και κοινωνική και ο λόγος που το μοιράζομαι μαζί είναι γιατί πρέπει να αρχίσουμε να το αποδεχόμαστε. Δεν το συζήτησα με κάποιον, απλά πήγα.

Πλέον προσπαθώ να μην με αγχώνει τίποτα. Αυτό που με άγχωνε είναι να είμαι επαρκής απέναντι στη δουλειά, στα παιδία. Θέλω να είμαι επαρκής. Αν είμαι εντάξει με τον εαυτό που θα είμαι εντάξει και με τους γύρω μου. Είναι και τέτοια η δουλειά που είναι μήνα μπαίνει μήνας βγαίνει υπάρχει η αβεβαιότητα και όταν έχεις και δυο παιδιά να μεγαλώσεις.

Προσπαθώ να το διαχειριστώ, είναι μέρες που τα καταφέρνω και άλλες όχι. Υπήρχε πολλή ένταση. Μου προκάλεσε τριγμούς στη σχέση μου με τον Αλέξανδρο. Όπως σε όλα τα ζευγάρια είναι ισορροπίες και είναι δύσκολο να το κρατήσεις. Περάσαμε κρίση στον γάμο μας αλλά επειδή είμαστε και οι δυο από οικογένειές που ακόμα οι γονείς είναι μαζί και Είχαμε μια εικόνα της οικογένειας και το δουλεύουμε.

Μου έτυχε να φύγω από δουλειά στην Ελλάδα. Είχαμε κάποια θέματα με την παραγωγή, δεν πληρωνόμασταν και μετά από δυο εβδομάδες ενώ είπαμε όλοι ότι θα φεύγαμε ήμουν η μόνη που έφυγα.

Πηγή: www.alphanews.live

Διαβάστε επίσης