Δευτέρα, Μάιος 25

Η άγνωστη Αφρικανή που πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του 35χρονου υπόπτου (ΦΩΤΟ)

Έντονα δραστήριος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίζεται ο 35χρονος Ελληνοκύπριος αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε τη διάπραξη στυγερών εγκλημάτων και οδήγησε τις Αρχές ξανά στο φρεάτιο του παλιού ανελκυστήρα στο εγκαταλελειμμένο μεταλλείο του Μιτσερού, όπου ανασύρθηκε και δεύτερο πτώμα μετά τον εντοπισμό της 38χρονης μητέρας Marry Rose.

Η ενασχόληση του με τη φωτογραφία και την εικονοληψία, τον οδήγησε σε συχνές αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε σελίδες που αφορούν στον συγκεκριμένο τομέα. Σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις, στις 15 και 16 Απριλίου του 2019 ανήρτησε φωτογραφίες γυναίκας Αφρικανικής καταγωγής, που φαίνεται ότι πόζαρε στον φακό του σε εξωτερικό χώρο, σε group στο Facebook με τoν τίτλο “Κριτική Φωτογραφιών.”

ΓΥΝΑΙΚΑ

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες της άγνωστης, μέχρι στιγμής. γυναίκας συνοδεύονται από λεπτομέρειες αναφορικά με το είδος της φωτογραφικής μηχανής που χρησιμοποιήθηκε για τη λήψη, τις ρυθμίσεις του φακού και άλλα στοιχεία, που φανερώνουν τις γνώσεις που είχε στον συγκεκριμένο τομέα.

Χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ακόλουθοι του εν λόγω group μάλιστα, διατύπωσαν στα σχόλια την άποψη τους για τις φωτογραφίες, καθώς και ερωτήματα αναφορικά με την λήψη τους.

ΜΜΜΜΜ\

Επαγγελματίας φωτογράφος και εικονολήπτης με τον οποίο επικοινώνησε το alphanews.live ανέφερε ότι οι ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής που αναγράφονται καθώς και ο τύπος του φακού, φανερώνουν άριστη γνώση και σχέση με το αντικείμενο.

“Σιγουρα δεν ειναι ερασιτέχνης. Αυτές οι ρυθμίσεις γίνονται από κάποιον για να προσθέσει άπλετο βάθος πεδίου στη φωτογραφία και μάλιστα για να πετύχει θόλωμα στο φόντο. Θελει αρκετό ταλέντο κάποιος για να βγάλει τέτοιο πορτρέτο.”

Αισθηση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι ο 35χρονος ύποπτος διενήρησε στις 18 Μαρτίου 2019 δημοσκόπηση ανάμεσα στα μέλη του group, σε σχέση με το τι θα ήθελαν να παρουσιάσει σε διάλεξη που προγραμμάτιζε τους προσεχείς μήνες, με θέμα τη φωτογραφία.

μμμμμ

alphanews.live

Διαβάστε επίσης