Δευτέρα, Μάιος 25

“Ο 35χρονος ύποπτος πούλησε την 6χρονη Sierra και λέει ψέματα ότι την σκότωσε”

Σίγουρος παρουσιάσθηκε μέσα από την εκπομπή Alpha Ενημέρωση, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Οικιακών Βοηθών Κύπρου Λούης Κουτρουκίδης, ότι υπάρχουν κι άλλα θύματα στο Μιτσερό, αφού χάνονταν η μια κοπέλα μετά την άλλη.

«Τότε που μίλησα για κατά συρροήν δολοφόνο ήμουν πελλός, τώρα εν είμαι πελλός», σχολίασε χαρακτηριστικά. «Χολοσκάς να βρεις μια Φιλιππινέζα;» Όταν κατήγγειλε την εξαφάνιση της Mary και Sierra Rose, ο κ. Κουτρουκίδης επέμενε να δώσουν έμφαση στα λόγια του, τότε, όπως είπε, ένας αστυνομικός τον ρώτησε την ηλικία του και όταν του είπε 70, ο αστυνομικός τον ρώτησε: «Και χολοσκάς να βρεις μια Φιλιππινέζα;»Και του είπε να πάει στο σπίτι του, λέγοντας του ότι θα έφυγε μέσω κατεχομένων.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Κουτρουκίδης, πήγε σε πολιτικό αρχηγό και ζήτησε μέσο για να μπορέσει να καταγγείλει εξαφάνιση προσώπου, αφού κανένας δεν έδινε βάση στα λόγια του. Ο κ. Κουτρουκίδης εξέφρασε την άποψη ότι ο 35χρονος ύποπτος πούλησε την 6χρονη Sierra και λέει ψέματα ότι την σκότωσε, αφού ζήτησε να είναι μαζί με την 38χρονη Mary Rose. «Τι το ήθελε;» διερωτήθηκε, «για να το σκοτώσει;΄» Αρχές Ιανουαρίου, είπε ο κ. Κουτρουκίδης, ένας Ορέστης Αποέλ επικοινώνησε μαζί του, σχετικά με μια αγγελία που είχε αναρτήσει στην οποία ζητούσε γυναίκα από τις Φιλιππίνες να δουλέψει στην Πάφο. Όταν ο κ. Κουτρουκίδης τον ρώτησε το λόγο που επικοινωνεί, είπε ότι είναι για μια φίλη του.

Πηγή: alphanews.live

Διαβάστε επίσης