Τρίτη, Μάιος 26

Eurovision 2019: Οι Βρετανοί σοκαρίστηκαν με το… βρακί της Τάμτα -Τα κακιασμένα σχόλια

Μπορεί εμάς να μας ενθουσιάζει -όπως και η Κατερίνα Ντούσκα με το Better Love- αλλά η εμφάνιση της Τάμτα με το Replay στη Eurovision, δεν άρεσε καθόλου στους Βρετανούς.

Αυτή την αίσθηση, τουλάχιστον, μεταφέρει η βρετανική The Sun, λέγοντας ότι οι τηλεθεατές σοκαρίστηκαν με την έναρξη του διαγωνισμού της Eurovision 2019, όταν ανέβηκε στη σκηνή η Τάμτα, με το φωσφορίζον κορμάκι σε… ευαίσθητα σημεία, γράφοντας ότι «ανέβηκε στη σκηνή και έδειξε το αιδοίο της» με ένα κορμάκι οπτική ψευδαίσθηση.

Το… βρακί της Τάμτα στη Eurovision 2019
Η Τάμτα, στην αρχή του τραγουδιού της στον προ-ημιτελικό της Eurovision, φορούσε μαύρες πανύψηλες μπότες από PVC και ένα επίσης μαύρο τζάκετ από PVC, το οποίο έβγαλε στη συνέχεια προκαλώντας υστερία καθώς αποκάλυψε το κορμάκι-οπτική ψευδαίσθηση που φορούσε και έμοιαζε… σαν να μην φοράει τίποτα! Και κάπως έτσι, οι Βρετανοί, άρχισαν να ασχολούνται με το… βρακί τη Τάμτα και να λένε ότι έδειξε το «αιδοίο της επί σκηνής».
Η σέξι εμφάνιση της Τάμτα στον ημιτελικό της Eurovision 2019

Βρετανοί στο Twitter, με το γνωστό… φλεγματικό τους χιούμορ σχολίαζαν τόσο τις μπότες της Τάμτα, όσο και την επιλογή της να βάλει το διάφανο κορμάκι. Μεταξύ άλλων έγραφαν ότι… θα χρειαστεί χρόνια για να βγάλει αυτές τις μπότες, ότι δεν είναι σίγουροι αν τους αρέσουν τα διαφανή εσώρουχα και κάποιος άλλος ότι… νομίζει ότι βρήκε που πήγαν τα σιδερένια εσώρουχά της.

Η Τάμτα με το διάφανο κορμάκι της στη σκηνή της Eurovision 2019.

Δείτε την εμφάνιση της Τάμτα στον ημιτελικό της Eurovision 2019 [βίντεο]
Η εμφάνιση της Τάμτα στον ημιτελικό της Eurovision 2019, πάντως, ενθουσίασε το κοινό και απέσπασε θερμό χειροκρότημα.

Στον τελικό της Eurovision 2019 Ελλάδα και Κύπρος
Στο χθεσινό ημιτελικό της Eurovision 2019 συμμετείχαν 17 χώρες, εκ των οποίων οι 10 πέρασαν τον τελικό. Η βραδιά άνοιξε με την Τάμτα που εκπροσωπεί την Κύπρο και σχεδόν… έκλεισε (εμφανίστηκε προτελευταία) με την Κατερίνα Ντούσκα που εκπροσωπεί την Ελλάδα και της οποίας η εμφάνιση ήταν καταπληκτική.

Και η Τάμτα για την Κύπρο και η Κατερίνα Ντούσκα για την Ελλάδα πέρασαν στο μεγάλο τελικό της Eurovision 2019 που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο Τελ Αβίβ, ελπίζοντας, και οι δύο για το καλύτερο.

Διαβάστε επίσης