Σάββατο, Μάιος 30

Σχεδόν 8000 μαθητές στη μάχη των Παγκυπρίων Εξετάσεων-Δείτε το πρόγραμμα

Ανοίγουν αυλαία οι Παγκύπριες εξετάσεις την ερχόμενη Δευτέρα, με 7689 υποψήφιους να αγωνίζονται για μια θέση στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα Κύπρου και Ελλάδας.

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ανακοίνωσε το πρόγραμμα των εξετάσεων και τον πίνακα των εξεταζόμενων μαθημάτων:

Οργανωμένοι γονείς: Με αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση
και θετική σκέψη να ξεκινήσετε τον αγώνα σας

Οι παγκύπριες εξετάσεις είναι μόνο μία δοκιμασία από τις πολλές που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε στη ζωή σας και είναι ο δρόμος για μία Ιθάκη, από τις πολλές που θα πρέπει να φτάσετε, αναφέρει σε μήνυμα προς τους μαθητές και τις μαθήτριες ενόψει των εξετάσεων η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης.

«Με αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και θετική σκέψη, να ξεκινήσετε το δύσκολο αυτόν αγώνα. Δώστε όλη σας την ενέργεια για να πετύχετε αυτό που ονειρεύεστε. Κανένα βουνό δεν κατακτήθηκε εύκολα, κανένα «νήμα» δεν κόπηκε χωρίς ιδρώτα. Πιστεύουμε σε σας, πιστεύουμε στη δύναμή σας. Να θυμάστε πάντα ότι, οι επιλογές είναι πολλές, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο τι μπορείτε να πετύχετε και που μπορείτε να φτάσετε, όταν υπάρχει δυνατή θέληση και προσπάθεια εκ μέρους σας», αναφέρουν οι οργανωμένοι γονείς.

Εκφράζουν επίσης τη συμπαράσταση τους προς τις οικογένειες των μαθητών που αγωνιούν μαζί με τα παιδιά τους και έχουν επίσης να επιτελέσουν ένα σημαντικό ρόλο, αυτόν της στήριξης, της βοήθειας και της συμπαράστασης τους σε αυτό το δύσκολο στάδιο.

Διαβάστε επίσης