Σάββατο, 4 Ιουλίου

Είχε παντρευτεί πρόσφατα και έκανε όνειρα για το μέλλον ο άτυχος Παναγιώτης

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον 28χρονο Παναγιώτη Λοϊζίδη 28 ετών από τα Λιβάδια, ο οποίος έμελλε τα σβήσει στην άσφαλτο έπειτα από θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην Αραδίππου.

Ο χάρος έστησε καρτέρι στον 28χρονο μοτοσικλετιστή λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 58χρονος από την Αραδίππου έχοντας ως συνοδηγό τη σύζυγο του, οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου στην Αραδίππου με κατεύθυνση από το κέντρο του Δήμου προς το παλιό στρατόπεδο.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου παρά την οδό Ευριπίδου, ο 58χρονος επιχείρησε δεξιά στροφή για να εισέλθει στην οδό Ευριπίδου, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με την μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 28χρονος Παναγιώτης.

Από τη σύγκρουση ο 28χρονος εκτινάχθηκε και σύρθηκε στην άσφαλτο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα, ενώ όπως διαφάνηκε από τις εξετάσεις, δεν έφερε κράνος ασφαλείας.

Στον οδηγό του αυτοκινήτου έγινε έλεγχος αλκοόλης με αρνητική ένδειξη.

Ο άτυχος νεαρός, στις 9 Μαΐου γιόρτασε τα 28 του χρόνια, ενώ μόλις πέρσι τον Δεκέμβριο είχε παντρευτεί και έκανε όνειρα για το μέλλον.

reporter.com.cy

Διαβάστε επίσης