Κυριακή, 5 Ιουλίου

Ηλέκτρα Φωτιάδου: Σπάνια εξομολόγηση της ηθοποιού που συγκινεί.”Σε μία μεγάλη απώλεια βλέπεις το φως του….

Η Ηλέκτρα Φωτιάδου είναι μία από τις πιο ταλαντούχες και αγαπητές στο κυπριακό κοινό, ηθοποιούς στον καλλιτεχνικό χώρο του νησιού μας. Η ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά εποχής του ΣΙΓΜΑ “Γαλάτεια”, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “Down Town” και στον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην απώλεια, που βίωσε πρόσφατα μετά τον θάνατο της κόρης της.

Ο δημοσιογράφος, αναδημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ένα κομμάτι από τη συνέντευξη με την ηθοποιό, λέγοντας: “Σε μία μεγάλη απώλεια βλέπεις το φως του παρόντος. Και της ζωής σου. Πρέπει να συνεχίσεις να υπάρχεις! Πρέπει να συνεχίσεις να λειτουργείς, να δίνεις και να παίρνεις. Πώς αλλιώς; Η ζωή δεν τελειώνει με τίποτα! Δεν μπορείς να κλειστείς το καβούκι σου. Δεν το επιτρέπει η ίδια η ζωή να αφήνεσαι. Πρέπει να δρας. Αλλιώς, δεν βοηθάς ούτε τον εαυτό σου, ούτε τους γύρω σου, ούτε τους εξαρτώμενους από σένα”.

 

View this post on Instagram

 

#interviewing ✍? #tomorrow @downtown_cy #coverstory #exclusive Έχει ιδιαίτερη σημασία όταν η Ηλέκτρα Φωτιάδου αφήνεται -μετά από ό,τι πιο σκληρό μπορεί να αντιμετωπίσει στη ζωή της μία μάνα-, και λέει, μεταξύ άλλων, και αυτό -πρώτη φορά δημόσια-, σε μία συνέντευξη όπου έπρεπε να τηρηθούν πολύ ευαίσθητες ισορροπίες: «Σε μία μεγάλη απώλεια βλέπεις το φως του παρόντος. Και της ζωής σου. Πρέπει να συνεχίσεις να υπάρχεις! Πρέπει να συνεχίσεις να λειτουργείς, να δίνεις και να παίρνεις. Πώς αλλιώς; Η ζωή δεν τελειώνει με τίποτα! Δεν μπορείς να κλειστείς το καβούκι σου. Δεν το επιτρέπει η ίδια η ζωή να αφήνεσαι. Πρέπει να δρας. Αλλιώς, δεν βοηθάς ούτε τον εαυτό σου, ούτε τους γύρω σου, ούτε τους εξαρτώμενους από σένα». #interview #onsunday #cover #magazine #actress #woman #sensitive #blackandwhite

A post shared by Γιάννης Χατζηγεωργίου (@yiannis_xatzigeorgiou) on

ilovestyle.com

Διαβάστε επίσης