Πέμπτη, 9 Ιουλίου

Συγκλονίζει η Χριστιάνα Θεοδώρου με ένα βίντεο που καίει κυπριακή παραγωγή

Ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανέβασε η Χριστιάνα Θεοδώρου η οποία και αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό το οποίο στοίχισε πολύ στην ίδια και αφήνοντας εκτεθειμένη κυπριακή παραγωγή.

H ίστορία που διηγήθηκε αφορά την μέρα που έχασε τον παππού της και την αντίδραση της παραγωγής όταν ζήτησε να της δωθούν λίγες μέρες άδειας.

“Μετά από 15 μέρες στην εντατική με πήραν τηλέφωνο οι δικοί μου άνθρωποι ενώ ήμουν σε γύρισμα να τρέξω και να πάω κοντά στον παππού μου. Εννοείται πως έφυγα. Πάνω στον πανικό μου και στο σοκ μου δεν καταλάβαινα και πολλά.

Τελικά δεν πρόλαβα να δω τον παππού. Τον χάσαμε στην διαδρομή ενώ έτρεχα να τον προλάβω. Ωστόσο ενώ η παραγωγή τους παρακάλεσα να μου αφαιρέσουν σκηνές για την επόμενη μέρα και να μου τις βάλουν για την επόμενη εβδομάδα, μου είπαν ότι δεν υπήρχε χρόνος για τέτοιες αλλαγές και πως έπρεπε να πάω κανονικά στο γύρισμα την επόμενη μέρα. Ναι ξέρω ότι σαν ηθοποιός πρέπει να αφήνεις πολλές στιγμές πίσω. Να χάνεις στιγμές με τους δικούς σου ανθρώπους.

Ήταν η μόνη φορά που δεν μπορούσα. Ήταν η μόνη φορά που τους χρειάστηκα. Είχα πέσει κάτω και ήθελα λίγο χρόνο. Πήγα στο γύρισμα την επόμενη μέρα σαν επαγγελματίας. Τελικά λόγω μιας άλλης καθυστέρησης οι σκηνές ακυρώθηκαν και τελικά ως δια μαγείας βρέθηκε χρόνος για να γίνουν τα γυρίσματα την επόμενη εβδομάδα.

Η εκπρόσωπος της παραγωγής και του καναλιού δεν μου έδωσε ποτέ συλλυπητήρια. Δεν νοιάστηκε ποτέ αν ο άνθρωπος που λέγεται Χριστιάνα μπορούσε να παρευρεθεί στο γύρισμα. Αν μπορούσα να οδηγήσω για να πάω στο γύρισμα. Αυτή η παραγωγή μου έδειξε την ανθρωπιά της. Τα τελευταία τρία χρόνια που συνεργάστηκα μαζί τους που θεωρώ ότι έδωσα και την ψυχή μου. Ο λόγος που το μοιράζομαι όλο αυτό μαζί σας είναι κυρίως γιατί δεν πρέπει να ανεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές.

Ήθελα να το κάνω σαν ελάχιστο φόρο τιμής στον παππού μου γιατί μου έχει διδάξει τι θα πει άνθρωπος. Δεν θα ρίξω το επίπεδο μου. Προτιμώ να είμαι άνεργη να μην έχω φίλους, από το να περιτριγυρίζομαι από τέτοιους ανθρώπους. Στεναχωρήθηκα που η παραγωγή με πίεσε να πάω στο γύρισμα σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή και είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που λυπάμαι πολύ για όσα έδωσα.” δήλωσε ανάμεσα σε άλλα στο βίντεο που ανέβασε η ηθοποιός.

 

View this post on Instagram

 

Σήμερα θα σας μιλήσω για το τι θα πει “ΑΝΘΡΩΠΙΑ”… Δεν το κάνω ούτε για να πάρω σχόλια, ούτε για τα “likes”, ούτε για οτιδήποτε μπορεί να περνάει από το μυαλό κάποιων. Για ποιο λόγο το κάνω το λέω στο βίντεο. Για ποιο λόγο αντιδρώ έτσι θα καταλάβετε. Για ποιο λόγο μιλάω ίσως το νιώσετε. Σας ευχαριστώ πολύ όμως εκ το προτέρων για τη δύναμη που δίνετε να μιλάω ανοιχτά… Γιατί μιλάω επειδή εσείς όλοι μου δείχνετε καθημερινά την αγάπη σας και την υποστήριξή σας.. Μιλάω γιατί ξέρω πως αξίζετε να γνωρίζετε όλες τις πλευρές μου και την αλήθεια μου…

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀➰Christiana Theodorou®➰ (@christianathe) on

reporter.com.cy

Διαβάστε επίσης