Τρίτη, Μάιος 26

Δίνει ζωή σε συνανθρώπους του ο 17χρονος Στέφανος (ΦΩΤΟ)

Δίνει ζωή σε συνανθρώπους του, ο άτυχος Στέφανος Πυλιώτης που έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο Παραλίμνι.

Ο 17χρονος Στέφανος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με μηχανική υποστήριξη, όταν οι χαροκαμένοι γονείς του βρήκαν τη δύναμη και αποφάσισαν να δώσουν τα όργανα του γιου τους σε συνανθρώπους τους που το έχουν ανάγκη. Ο Στέφανος χαρίζει ζωή σε άλλους ανθρώπους που περιμένουν υπομονετικά ένα “θαύμα” και μία δεύτερη ευκαιρία για ζωή.

Με σκοπό την έγκαιρη μεταφορά, ολοκληρώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι, επιχείρηση για την αεροδιακομιδή ανθρώπινων οργάνων από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Η αεροδιακομιδή των οργάνων έγινε με τη συνδρομή της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας και του ελικοπτέρου «Ακρίτας».

Επίσης, στην μεταφορά και άλλων ανθρώπινων οργάνων συνέβαλε και η Τροχαία Αρχηγείου, με τη συμβολή περιπολικών. Τα όργανα μεταφέρθηκαν και παραδόθηκαν στα μέλη αεροπορικής αποστολής, για τον τελικό προορισμό τους.

Μικρογραφία

 

Διαβάστε επίσης