Κυριακή, 25 Οκτωβρίου

Ελένη Φουρέιρα: Με πειραγμένο πρόσωπο και σώμα! Η αλλαγή που θα προκαλέσει σάλο!

Σίγουρα δεν την έχετε ξαναδεί έτσι!

Η Ελένη Φουρέιρασε εμφάνιση της παρουσιάζεται με πειραγμένο πρόσωπο και σώμα! Η αλλαγή που θα προκαλέσει σάλο!

Έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί σίγουρα! Τρομερή αλλαγή!

Παίρνει μορφή…animation για τις ανάγκες του νέου της τραγουδιού που θα γίνει σίγουρα hit με τίτλο «EL RITMO PSICODELICO»!

Η τραγουδίστρια παρουσιάζει το lyric video της νέας διεθνής επιτυχίας της «El Ritmo Psicodélico» και, για ακόμα μία φορά, κλέβει τις εντυπώσεις!

Στο reggaeton anthem του φετινού καλοκαιριού η «εκρηκτική» performer παίρνει animation μορφή και μας παρασύρει στο ρυθμό και τη χορογραφία της.

Το «El Ritmo Psicodélico» είναι ένα από τα πέντε tracks που περιλαμβάνει το πρώτο διεθνές EP της Ελένης Φουρέιρα, με τίτλο «Gypsy Woman», που κυκλοφορεί από την Panik Records σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα. Το EP αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και κατέκτησεπρωτιές στα digital charts, μετρώντας, μέχρι αυτή τη στιγμή, πάνω από 1 εκατομμύριο Spotify streams.

Ειδικότερα, το «El Ritmo Psicodélico» ανέβηκε κατευθείαν στο no1 του ελληνικού iTunes chart και στην ίδια θέση στο Deezer, ενώ έχει μπει στο Top50 του ελληνικού Spotify και στοViral50 του Spotify σε Ελλάδα και Κύπρο. Παράλληλα, διαγράφει επιτυχημένη πορεία στα digital charts χωρών όπως η Ισπανία, η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ και έχει γίνει viral από τους χρήστες των social media.

Επίσης, είναι ένα από τα τραγούδια με τα οποία η Ελένη Φουρέιρα ξεσηκώνει το κοινό στη sold out ευρωπαϊκή της περιοδεία, η οποίασυνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό για περισσότερο από ένα χρόνο.

Ελένη Φουρέιρα: Σε πελάγη ευτυχίας! Έκανε το επόμενο βήμα!
Η Ελένη Φουρέιρα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς έκανε το επόμενο βήμα!

Η τραγουδίστρια πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Συγκεκριμένα η Ελένη απογειώνει την καριέρα της κάνοντας το επόμενο βήμα και για χάρη του «El Ritmo Psicodelico», που ξεσηκώνει τους πάντες, έγινε animation!

Όπως θα δείτε και στο video clip η Ελένη Φουρέιρα έχει μεταμορφωθεί σε… εικονική πραγματικότητα!

 

Διαβάστε επίσης