Δευτέρα, Δεκέμβριος 9

Πρόστιμο 700 ευρώ σε παιδεραστή στη Λάρνακα για άσεμνη χειρονομία προς τους γονείς του θύματός του

Παιδεραστής προέβη σε άσεμνη πράξη προς τους γονείς του θύματός του – Του επιβλήθηκε προστιμό 700 ευρώ για την κατηγορία της άσεμνης πράξης – Ζει εφιαλτικές στιγμές η οικογένεια του θύματος καθώς είναι γείτονες με τον δράστη

Με πρόστιμο €700 τιμωρήθηκε παιδεραστής, ο οποίος, αμέσως μετά την πρόωρη αποφυλάκισή του, προέβη σε άσεμνη πράξη προς τους γονείς του θύματός του, προκαλώντας τους παράλληλα και γελώντας ειρωνικά για το γεγονός ότι αποφυλακίστηκε πρόωρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» η ποινή επιβλήθηκε χθες από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, το οποίο έκρινε ένοχο τον παιδεραστή στην κατηγορία της άσεμνης πράξης και συγκεκριμένα, ότι προέταξε το μεσαίο του δάκτυλο προς την οικογένεια του θύματός του.

Μάλιστα όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, η οικογένεια του θύματος υπόκειται καθημερινά ψυχολογικό πόλεμο από τον εν λόγω παιδεραστή, ο οποίος διαμένει στην ίδια γειτονιά, σε κοινότητα της επαρχίας Λάρνακας.

Το Δικαστήριο, έκρινε το πρόστιμο των €700 ως αποτρεπτική ποινή για τον εν λόγω παιδεραστή, ο οποίος να σημειωθεί, εξέτισε μόλις το ήμισυ της ποινής που του επιβλήθηκε για τα αδικήματα της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικης και της άσεμνης επίθεσης μετά από προεδρική χάρη που του δόθηκε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο παιδεραστής καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση στις 25/11/2016 και αποφυλακίστηκε πρόωρα τον Μάρτιο του 2018 ως αποτέλεσμα της γενικής προεδρικής χάριτος, που έδωσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης με την ευκαιρία της επανεκλογής του στην προεδρία.

Τέλος να σημειωθεί πως η σεξουαλική αποπλάνηση του θύματος από τον παιδεραστή άρχισε από την ηλικία των 12 χρονών και στην ηλικία των 16 χρονών υπήρξε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. Ο παιδεραστής κατά τον ουσιώδη χρόνο ήταν 60 χρονών.

cyprustimes.com

Διαβάστε επίσης