Πέμπτη, Οκτώβριος 17

Πλατεία Ελευθερίας: Ξυλοφόρτωσαν με σιδερογροθιές κι άφησαν αιμόφυρτο φρουρό – Φωτογραφίες

Άγριος ξυλοδαρμός σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Πλατεία Ελευθερίας. Άγνωστοι επιτέθηκαν σε ιδιώτη φρουρό ασφαλείας και τον ξυλοφόρτωσαν με σιδερογροθιές. Σύμφωνα με την Αστυνομία το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία η οποία έσπευσε επί τόπου.

Ο ιδιώτης φρουρός διεκομίσθηκε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας και έλαβε εξιτήριο το μεσημέρι. Εντός της μέρας αναμένεται να δώσει κατάθεση.

Σχετική ανάρτηση του Συνδέσμου του Παγκύπριου Συνδέσμου Φυλάκων-Ιδιωτών Φυλάκων Ασφάλειας αναφέρει:

«ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ…

Κτύπησαν βάναυσα και άφησαν αιμόφυρτο

Φρουρό ασφαλείας στην Πλατεία Ελευθερίας.

Αν είναι ποτέ δυνατόν. Φύλακας ασφάλειας που εργάζεται για την φύλαξη της Πλατείας Ελευθερίας σήμερα τα ξημερώματα (3και45) κτυπήθηκε με τον πιο βάναυσο τρόπο από δυο άτομα που φορούσαν μαύρα ρούχα και μαύρα κράνη και επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα μικρού κυβισμού. Ο φρουρός ασφάλειας τους είπε ότι δεν μπορούσαν να εισέλθουν στον χώρο της Πλατείας Ελευθερίας. Αυτοί κατέβηκαν και με σιδερογροθείες τον κτύπησαν.

Έχουμε στην κατοχή μας φωτογραφίες και πραγματικά το πρόσωπο του συναδέλφου μας έγινε κατακόκκινο από τα αίματα. Μέχρι να τρέξουν να τον βοηθήσουν τον άτυχο μας συνάδελφο οι συνάδελφοι του που ήταν καθήκον τα δυο <<παλληκάρια>> έγιναν καπνός. Ο συνάδελφος μας βρίσκεται στο Νοσοκομείο.
Ο σύνδεσμος μας (ΠΑ.ΣΥ.Φ.Ι.Φ.Α.) καταδικάζει με όλη την δύναμη της ψυχής μας το περιστατικό. Καλούμε την Αστυνομία να βρει τους δράστες και να τους οδηγήσει ενώπιων της δικαιοσύνης. Στον άτυχο συνάδελφο ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση.

Πραγματικά είναι στιγμές που αναρωτιέσαι αν αξίζει να βάζεις σε κίνδυνο την ίδια σου την ζωή για κάτω από 5 ευρώ την ώρα».

Δείτε φωτογραφίες που εξασφάλισε το SigmaLive.

Διαβάστε επίσης