Σάββατο, 8 Αυγούστου

Λοΐζος Τζιωνής: “Εν έχω αρκετή ώρα στη διάθεση μου. Εννά πεθάνουν πρώτα ο Θεός”

Σχεδιασμένο από πριν φαίνεται να ήταν το διπλό φονικό του Στροβόλου που διαπράχθηκε στις 18 Απριλίου 2018, με θύματα το Γιώργο Χατζηγεωργίου και την Ντίνα Σεργίου.

Σήμερα, ενώπιον Κακουργιοδικείου, παρουσιάστηκαν οι συνομιλίες των κατηγορουμένων μέσω γραπτών μηνυμάτων. Σύμφωνα με τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα που παρουσιάστηκαν ο κατηγορούμενος Λοΐζος Τζιωνής φαίνεται να έγραψε στον τέταρτο κατηγορούμενο Μάριο Ξενοφώντος:

“Έν έχω αρκτεή ώρα στη διάθεσή μου. Έχω πεθάνει απόψε. Εννά πεθάνουν πρώτα ο Θεός”.

Το βράδυ της 18ης Απριλίου, ο Τζιωνής πήγε με τον Ξενοφώντος το σπίτι στην οδό Ζαλόγγου και αφού διέπραξε τα εγκλήματα, επέστρεψε πίσω στο σπίτι του. Όπως αναφέρθηκε η Σάρα και ο Λευτέρης δεν πήγαν στο σπίτι στο Στρόβολο. Ο Τζιωνής παρέμεινε για λίγες ώρες με τη Σάρα στο σπίτι του και στη συνέχεια αναχώρησαν για το σπίτι στον Κόρνο, ενώ κατά τη διάρκεια της διαδρομής σταμάτησαν σε περίπτερο όπου και προμηθεύτηκαν άλλη κάρτα τηλεφώνου.

Την ερχόμενη Πέμπτη 18 Ιουλίου αναμένεται να αρχίσει η αντεξέταση της Σάρας Σιάμς από το συνήγορο υπεράσπισης του Λοΐζου Τζιωνή και αργότερα του Μάριο Ξενοφώντος. Ο Λευτέρης Σολωμού παραδέχθηκε τις δύο κατηγορίες τις οποίες αντιμετώπιζε και αναμένει να του επιβληθεί η ποινή του.

alphanews.live

Διαβάστε επίσης