Τετάρτη, 12 Αυγούστου

Θέκλα Πετρίδου: Τα συγκινητικά λόγια για τα γενέθλια του γιου της! (ΦΩΤΟ)

Τα γενέθλια του έχει ο γιος της Θέκλας Πετρίδου, Λάζαρος και η γνωστή ψυχολόγος έκανε την πιο γλυκιά και τρυφερή εξομολόγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

O Λάζαρος έγινε 22 ετών και η Θέκλα με αφορμή τα γενέθλια του ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες του γιου της από την παιδική του ηλικία αλλά και σημαντικές στιγμές της ζωής του όπως η αποφοίτηση του για να του ευχηθεί “Χρόνια Πολλά”. Η Θέκλα εξομολογήθηκε ότι παρόλο που έγινε μητέρα σε μικρή ηλικία άξιζε τον κόπο ενώ η ίδια έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της:

Λάζαρε ! Πριν 22 χρόνια, στις 13 Αυγούστου του 1997, ημέρα Τετάρτη, ήρθες στον κόσμο στις 1.45 πμ. Προσπαθούσες να γεννηθείς από την προηγούμενη μέρα το πρωί! Ένα μωρό τεράστιο. 4 κιλά και 200 γραμμάρια βάρος και 56 εκατοστά μήκος. Όταν σε είδα για πρώτη φορά ένιωσα ότι πιο σπουδαίο είχα νιώσει μέχρι τότε. Ήμουν στην ηλικία σου, 22 χρονών. Από τότε σκεφτόμουνα πως θα ήταν η ζωή μας όταν θα είχες ακριβώς την μισή μου ηλικία… Εσύ 22 και εγώ 44.
Και είναι πολύ καλύτερη από ότι την φαντάστηκα και την οραματίστηκα. Δεν ήταν εύκολη πορεία, σε καμία περίπτωση δεν σου συστήνω να γίνεις γονιός τόσο μικρός, ούτε σε οποιοδήποτε άλλο νέο παιδί. Δεν ήταν εύκολη πορεία, αλλά άξιζε τον κόπο, αγάπη μου.
Εύχομαι να ζήσεις όπως γουστάρεις κι αγαπάς, να επιτύχεις τους στόχους και το όραμα σου και να είσαι χαρούμενος και ευχαριστημένος. Αγαπώ σε

Δείτε την ανάρτηση της Θέκλας:

 

View this post on Instagram

 

Λάζαρε ! Πριν 22 χρόνια, στις 13 Αυγούστου του 1997, ημέρα Τετάρτη, ήρθες στον κόσμο στις 1.45 πμ. Προσπαθούσες να γεννηθείς από την προηγούμενη μέρα το πρωί! Ένα μωρό τεράστιο. 4 κιλά και 200 γραμμάρια βάρος και 56 εκατοστά μήκος. Όταν σε είδα για πρώτη φορά ένιωσα ότι πιο σπουδαίο είχα νιώσει μέχρι τότε. Ήμουν στην ηλικία σου, 22 χρονών. Από τότε σκεφτόμουνα πως θα ήταν η ζωή μας όταν θα είχες ακριβώς την μισή μου ηλικία… Εσύ 22 και εγώ 44. Και είναι πολύ καλύτερη από ότι την φαντάστηκα και την οραματίστηκα. Δεν ήταν εύκολη πορεία, σε καμία περίπτωση δεν σου συστήνω να γίνεις γονιός τόσο μικρός, ούτε σε οποιοδήποτε άλλο νέο παιδί. Δεν ήταν εύκολη πορεία, αλλά άξιζε τον κόπο, αγάπη μου. Εύχομαι να ζήσεις όπως γουστάρεις κι αγαπάς, να επιτύχεις τους στόχους και το όραμα σου και να είσαι χαρούμενος και ευχαριστημένος. Αγαπώ σε. ♥️ #birthday #22yearsold #happybirthday #lovemyson

A post shared by Θέκλα Πετρίδου (@theklapetridou) on

https://www.alphanews.live/

Διαβάστε επίσης