Πέμπτη, 6 Αυγούστου

Κρίσιμη η κατάσταση των δύο 27χρονων μετά το τροχαίο στο Βουνί

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται οι δύο 27χρονες που τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στον δρόμο Αγίου Αμβροσίου – Βουνί. Από το τροχαίο έχασε την ζωή της η οδηγός του ενός εκ των δύο αυτοκινήτων που συγκρούστηκαν μεταξύ τους, Μαρούλλα Χριστοδούλου 74 ετών από το Βουνί.

Η 27 ετών οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Λευκωσίας μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση, αφού φέρει αιμορραγικές θλάσεις εγκεφάλου και κατάγματα στους μηρούς.

Κρίσιμη εξακολουθεί να είναι επίσης η κατάσταση συνομήλικης της η οποία επέβαινε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου που οδηγούσε η 27χρονη. Η νεαρή νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο Λεμεσού μετά που υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Εκτός κινδύνου περιγράφεται η κατάσταση του 28χρονου συνοδηγού του οχήματος που οδηγούσε η 27χρονη, ο οποίος φέρει πολλαπλά κατάγματα.

Το φοβερό τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις 12 το μεσημέρι, χθες, όταν, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, αυτοκίνητο που οδηγούσε η άτυχη Χριστοδούλου συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που οδηγούσε 27χρονη με συνεπιβάτες τους δύο συνομήλικους της, γυναίκα και άντρα, όλοι από την Λευκωσία.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις προέκυψε ότι τα δυο οχήματα που οδηγούνταν εξ αντιθέτου κατευθύνσεως, σε κύρια οδική αρτηρία, συγκρούστηκαν μεταξύ τους μετωπικά με αποτέλεσμα το ένα εκ των δυο να ανατραπεί σε παρακείμενο χαντάκι. Η 74 ετών οδηγός του οχήματος που ανατράπηκε στο χαντάκι έχασε την ζωή της, ενώ στο άλλο αυτοκίνητο επέβαιναν τα τρία πρόσωπα που τραυματίστηκαν. Για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Μέλη της τροχαίας συνεχίζουν τις έρευνες και τις ανακρίσεις ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του δυστυχήματος. Από τις μέχρι τώρα έρευνες έχει διαπιστωθεί ότι η άτυχη 74χρονη κατευθυνόταν προς το Βουνί, ενώ η νεαρή οδηγός του άλλου αυτοκινήτου προς Λεμεσό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Διαβάστε επίσης