Τρίτη, Μάιος 26

Λάρνακα: Πορνείο δίπλα σε λύκειο

Επικερδή «επιχείρηση» έστησαν δύο κοπέλες από τη Ρωσία και το Καζακστάν σε πολυκατοικία επί της λεωφόρου Γρ. Αυξεντίου στη Λάρνακα, απέναντι από λύκειο της πόλης, όπου επιδίδονταν συστηματικά σε πορνεία, δεχόμενες πελάτες με τους οποίους έρχονταν σε συνουσία έναντι αμοιβής. Ο τιμοκατάλογος περιλάμβανε 50 ευρώ για σεξ με κάθε κοπέλα ξεχωριστά και 100 ευρώ για σεξ με τις δύο κοπέλες ταυτόχρονα…

Η πληροφορία έφθασε «στ’ αφτιά» του ΟΠΕ Λάρνακας και στα πλαίσια των ερευνών μέλος της δύναμης εντόπισε σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, στην υποκατηγορία «Αισθησιακό μασάζ & Υπηρεσίες Ενηλίκων +18», δύο αγγελίες από δύο διαφορετικές αλλοδαπές γυναίκες. Οι υπό αναφορά αγγελίες πρόσφεραν «erotic relaxing massage». Τους τελευταίους δύο μήνες μέλη του ΟΠΕ διενήργησαν διακριτική παρακολούθηση του διαμερίσματος όπου διέμεναν οι κοπέλες και διαπίστωσαν προσέλευση αντρών στην πολυκατοικία, οι οποίοι παρέμεναν εκεί για διάστημα περίπου μισής ώρας. Για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης στρατολογήθηκαν δύο συνεργάτες της Αστυνομίας, οι οποίοι σε διαφορετικές περιπτώσεις μετέβησαν στο ύποπτο διαμέρισμα κι έκαναν έρωτα με τις δύο γυναίκες έναντι 50 ευρώ ο καθένας, με χαρτονομίσματα τα οποία τους παραχωρήθηκαν προηγουμένως από την Αστυνομία για σκοπούς της επιχείρησης.

Μάλιστα, ο ένας εκ των συνεργατών της Αστυνομία μετέβη άλλη μέρα στο ίδιο διαμέρισμα και ήλθε σε σεξουαλική επαφή ταυτόχρονα και με τις δύο κοπέλες, πληρώνοντας 100 ευρώ με δύο χαρτονομίσματα των 50, που επίσης του παραχώρησε η Αστυνομία. Ακολούθησε έφοδος του ΟΠΕ στο διαμέρισμα και σύλληψη των δύο γυναικών, οι οποίες είναι ηλικίας 33 και 35 χρόνων. Από το διαμέρισμα κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, τα χαρτονομίσματα, αριθμός αποδείξεων αποστολής χρημάτων μέσω ιδιωτικής εταιρείας, χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, σεξουαλικά βοηθήματα και βιβλιάρια με σημειώσεις. Από περαιτέρω ελέγχους διαπιστώθηκε ότι και οι δύο ύποπτες βρίσκονται παράνομα στην Κύπρο. Χθες οδηγήθηκαν στο δικαστήριο και προφυλακίστηκαν για δύο μέρες.

https://politis.com.cy

Διαβάστε επίσης