Κυριακή, Μάρτιος 29

Ενώπιον του ψευδοδικαστηρίου μάνα και κόρη που “συνελήφθησαν” στην Μόρφου

Ενώπιον του “δικαστηρίου” οδηγούνται σήμερα οι δύο Ελληνοκύπριες γυναίκες που “συνελήφθησαν” το μεσημέρι της Κυριακής, με την πρόφαση ότι φωτογράφιζαν σε στρατιωτική περιοχή.

Πρόκειται για 52χρονη και την 20χρονη κόρη της οι οποίες συμμετείχαν σε οργανωμένη εκδρομή στον Πύργο. H “σύλληψή” τους έγινε κατά την επιστροφή τους όταν σε σημείο της διαδρομής τους στην κατεχόμενη Μόρφου ζήτησαν να σταματήσουν για να δουν το σπίτι τους.

Για το περιστατικό που σημειώθηκε γύρω το πρωί έχει ενημερωθεί η  Δικοινοτική Τεχνική Επιτροπή για την Εγκληματικότητα.

“Η συνήθης πρακτική που ακολουθείται είναι να επιβληθεί πρόστιμο και να αφεθούν ελεύθερες”, ανέφερε στο AlphaNewsLive ο Ανδρέας Καπαρδής.

Σε επικοινωνία μας με τον Πρόεδρος της Επιτροπής, Ανδρέα Καπαρδή επιβεβαίωσε τη σύλληψη των δυο γυναικών.

Σύμφωνα με τον κ. Ονέν, ο σύζυγος της 52χρονης ζήτησε να τις επισκεφτεί, αίτημα στο οποίο δεν υπήρξε κάποια ένσταση από την πλευρά των κατοχικών “αρχών”, χωρίς ωστόσο να έχει ο κ. Ονέν πληροφόρηση αν τελικά αυτό συνέβη.

Ανακοίνωση για το συμβάν εξέδωσε και η «αστυνομία» του ψευδοκράτους, λέγοντας πως προχώρησε την Κυριακή στις 10.00πμ στη σύλληψη μιας 52χρονης και μιας 20χρονης, στην Μόρφου, λόγω λήψης φωτογραφιών και βίντεο σε στρατιωτική περιοχή

https://www.alphanews.live

Διαβάστε επίσης