Τρίτη, Μάρτιος 31

Ματθίλδη Μαγγίρα: Την «έδιωξαν» από παράσταση και τους στόλισε κανονικά! Αδιανόητες ατάκες!

Αδιανόητες ατάκες από την Ματθίλδη Μαγγίρα, την οποία «έδιωξαν» από παράσταση και τους στόλισε κανονικά! Όλο το παρασκήνιο δια στόματός της!

Στη Φωλιά των Κου Κου και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη η Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία, όπως αποκάλυψε, δεν αποχώρησε από την Παριζιάνα, αλλά την… αποχώρησαν!

«Ήταν απαραίτητη προϋπόθεση να έχει το σπίτι μου θέα στην Ακρόπολη. Έψαχνα δύο χρόνια, γύρισα όλες τις περιοχές που βλέπουν Ακρόπολη. Η αρμονία της Ακρόπολης δεν υπάρχει πουθενά. Ότι δεν υπάρχει ούτε μια ευθεία γραμμή; Είναι όλες καμπύλες κι όμως φαίνονται ευθείες; Όσοι αναρωτιούνται πώς τρέφομαι από την ηλικιακή ενέργεια, από πού παίρνουν ενέργεια; Από αλλού; Να μας το πούνε να πάρουμε κι εμείς.

Όταν συζητούσα για την Παριζιάνα ήμουν Αμερική και ζήτησα να μάθω όλο το καστ που είναι εύλογο. Απόγευμα μιλούσα με τον άνθρωπο της παραγωγής και μετά από ένα τρίωρο μου είπε ο σκηνοθέτης ότι έχει κλείσει η τάδε ηθοποιός. Δεν αποχώρησα εγώ, με… αποχωρήσανε με ανήθικο τρόπο.

Καλύτερα που έγιναν έτσι τα πράγματα, έχω τρεις πάρα πολύ ενδιαφέρουσες θεατρικές προτάσεις», είπε μεταξύ άλλων η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης