Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου

Πρωταγωνίστρια του “Τόλμη και Γοητεία” έρχεται στις “8 Λέξεις” (ΒΙΝΤΕΟ)

Την πασίγνωστη ηθοποιό Κάθριν Κέλι Λανγκ θα παρακολουθήσουμε στα επόμενο επεισόδεια της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου, “8 Λέξεις” που προβάλλεται από τον Alpha Κύπρου.

Η ηθοποιός είναι η μακροβιότερη και η δημοφιλέστερη πρωταγωνίστρια στην «Τόλμη και γοητεία», συμμετέχοντας από το πρώτο επεισόδιο της σειράς τον Μάρτιο του 1987 μέχρι και σήμερα και ο Ανδρέας Γεωργία κατάφερε να “κλείσει” τη συμμετοχή της στη σειρά “8 Λέξεις”.

χ

Την ανακοίνωση της συμμετοχής της ηθοποιού στη σειρά ανακοίνωσε ο ίδιος ο Ανδρέας στον λογαριασμό του στο Instagram όπου ανάρτησε ένα βίντεο της Κάθριν Κέλι Λανγκ να μιλά για τη συνεργασία τους. Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός έγραψε:

«Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί!! Δεν χρειάστηκε να το κουράσουμε πολύ. Είδες επεισόδιο και μου είπες επι λέξη “δεν θα μιλήσεις με κανέναν μάνατζερ, θα το φροντίσω εγώ, θα ζητήσω ειδική άδεια από το κανάλι μου γιατί αυτό θέλω πολύ να το κάνω”, μου έδωσες συγχαρητήρια για τα πρόσωπα που επέλεξα για την σειρά και για τους φωτογράφους που έχω. Εγώ σου λέω μόνο αυτό: Η “γοητεία” σου με έκανε να “τολμήσω” να σε πλησιάσω… ραντεβού στην Κέρκυρα».

Δείτε την ανάρτηση του:

 

View this post on Instagram

 

Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί!! Δεν χρειάστηκε να το κουράσουμε πολύ. Είδες επεισόδιο και μου είπες επι λέξη «δεν θα μιλήσεις με κανέναν μάνατζερ, θα το φροντίσω εγώ, θα ζητήσω ειδική άδεια από το κανάλι μου γιατί αυτό θέλω πολύ να το κάνω», μου έδωσες συγχαρητήρια για τα πρόσωπα που επέλεξα για την σειρά και για τους φωτογράφους που έχω. Εγώ σου λέω μόνο αυτό: Η «γοητεία» σου με έκανε να «τολμήσω» να σε πλησιάσω @katherinekellylang ραντεβού στην Κέρκυρα #feelingproud

A post shared by Andreas Geo (@georgiou82) on

Διαβάστε επίσης