Δευτέρα, 15 Αυγούστου

GNTM: Η τσαχπίνα plus size Γεωργία που «μάγεψε» τους κριτές με το «όλα ή τίποτα»! Οι χορευτεικές πόζες στον Σκουλό που τον «τρέλαναν»! (Βίντεο)

Τα έπαιξε όλα για όλα και βγήκε κερδισμένη!

Στο σημερινό GNTM είδαμε την Γεωργία που είναι μια τσαχπίνα plus size και «μάγεψε» τους κριτές με το «όλα ή τίποτα»! Οι χορευτικές πόζες που έκανε στον Σκουλό τον «τρέλαναν»!

Η Γεωργία είναι Personal trainer και barista και πήγε στην οντιστιόν για να πάρει αυτό που θέλει!

Όταν της είπαν να κάνει κάποιες πόζες με μαγιό εκείνη ξεκίνησε να κάνει διάφορες, στο πάτωμα, στον κύβο, όρθια, τα πάντα.

Ο Δημήτρης Σκουλός όμως γύρισε πλάτη γιατί έχει δει όλες τις πόζες που έκανε και της ζήτησε να κάνει μια πόζα που δεν έχει δει αν θέλει να πάρει το δικό του ναι!

Εκείνη προσπαθούσε να βρει την πόζα της όταν γύρισε τελικά έκανε μια χορευτική πόζα και της έδωσε το τάμπλετ για να πατήσει ότι νομίζει και φυσικά πήρε και το δικό του ναι.

Όσο περίμενε την απάντηση του Άγγελου Μπράτη για το αν θα πάρει το τέταρτο ναι εκείνο την ρώτησε γιατί την νοιάζει να μάθει και την δική του απάντηση αφού έχει περάσει ήδη κι εκείνη είπε «Όλα ή τίποτα»!

Ο Δημήτρης Σκουλός τότε είπε αν πατήσει όχι φεύγεις και δεν μπαίνει στο σπίτι και εκείνη το δέχτηκε… ο Άγγελος Μπράτης όμως πάτησε το τέταρτο ναι και θα δούμε την Γεωργία στην επόμενη φάση!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης