Τετάρτη, Μάιος 27

Τον είδε να χορεύει καθισμένος στο αναπηρικό και τον… ερωτεύτηκε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με έξι νέες συγκινητικές ιστορίες που θα συγκινήσουν και θα μεταφέρουν τα πιο γλυκά συναισθήματα αγάπης και φιλίας επιστρέφει αύριο, Κυριακή στις 21:15 στον Alpha Κύπρου, η Χριστιάνα Αριστοτέλους και το “Soundtrack of love”.

Με παρουσιάστρια τη Χριστιάνα Αριστοτέλους, όλα είναι έτοιμα στο Σατιρικό Θέατρο Λευκωσίας, για να δώσουν το σήμα έναρξης στο πολυβραβευμένο format της Warner Brothers, που συνδυάζει ζωντανή μουσική και δυνατές ιστορίες ζωής και αγάπης!

Μια από τις ιστορίες που θα μας συνεπάρει στη θέασή της, είναι μια αληθινή ιστορία αγάπης που νικά τα εμπόδια και τις δυσκολίες της ζωής.

 χ

Η 30χρονη Άντρη γνώρισε τον σύζυγό της Χάρη σ’ ένα νυκτερινό κέντρο, όπου τον είδε να χορεύει ζεϊμπέκικο, καθισμένος στο αναπηρικό του καροτσάκι. Τον ερωτεύτηκε και σήμερα είναι παντρεμένοι. Η Άντρη δεν κοίταξε ποτέ ότι ο Χάρης είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο και δεν έδωσε σημασία στα σχόλια που άκουγε από τον περίγυρο της. Μαζί έχουν αποκτήσει δίδυμα και ο Χάρης παίζει μπάσκετ στην ομάδα Nicosia Team Rollers!

Δείτε το τρείλερ της εκπομπής:

alphanews.live

Διαβάστε επίσης