Παρασκευή, Φεβρουάριος 28

Έλια Ιωαννίδου: “Έλεγαν ότι γεννήθηκα στα πούπουλα και είμαι ψηλομύτα” (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένη στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» βρέθηκε η Έλια Ιωαννίδου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην Χριστιάνα Αριστοτέλους μεταξύ άλλων για όσα άκουσε όλα αυτά τα χρόνια της πορείας της, για την «αυστηρή» μητέρα της και τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια. Η ίδια δήλωσε:

Έχω ακούσει πολλά. Έλεγαν ότι «η Έλια γεννήθηκε στα πουπουλένια στρώματα» «η Έλια είναι ψηλομύτα». Δεν μπορεί όλος ο κόσμος να σε γνωρίζει προσωπικά για να ξέρει πως είσαι και κρατιέται από το τι θα ακούσει από τον έναν και τον άλλον. Στις αρχές αρρωστάς, πονάς το στομάχι σου, μετά βλέπεις εσένα και λες «άστους». Γιατί να προσπαθείς να αποδείξεις σε κάποιους πράγματα.

Μπορούσα να απαντήσω σε όλα αυτά που άκουσα με χιούμορ είτε με ένα χαμόγελο αλλά όχι να μπω στη διαδικασία συζήτησης. Γιατί κάποιοι λένε ότι είναι δημόσιο πρόσωπο και οφείλει να δέχεται την κριτική και κρατάω αυτά που θέλω και πετώ αυτά που δεν θέλω. Να ακούσω την κριτική αλλά μην βγάζει χολή. Και εμείς είμαστε άνθρωποι…

Είμαι εκπαιδευμένη στην κριτική πρώτα από την οικογένεια μου. Η μαμά μου χρόνια τώρα ασκεί κριτική όχι για να με δείξει ούτε για να με πονέσει απλά για να γίνομαι καλύτερη. Με βοήθησε πολύ η κριτική στη ζωή μου. Η μητέρα μου ήταν αυστηρή μαζί μου γιατί ήθελε τα παιδιά της να μεγαλώσουν με αξίες και να γίνουν σωστοί άνθρωποι στην κοινωνία. Τώρα αν καμιά φορά το έκανε με πιο σκληρό τρόπο σαν μωρό μπορεί να με πονούσε αλλά μετά κατάλαβα. Δεν έχω κανένα παράπονο από την μητέρα μου.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

alphanews.live

Διαβάστε επίσης