Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου

36χρονη “έσβησε” στο κρεβάτι της σε Κέντρο Απεξάρτησης στη Λεμεσό

Υπόθεση αιφνίδιου θανάτου 36χρονης σε κλινική αποτοξίνωσης στη Λεμεσό, διερευνούν μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων της πόλης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η γυναίκα εντοπίστηκε στις οκτώ και είκοσι το πρωί αναίσθητη στο κρεβάτι της από νοσηλευτή, ο οποίος κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι επί καθήκοντι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο της.

Τόσο στο νοσηλευτήριο, όσο και στην κλινική έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας που διαπιστωσαν ότι η σορός της γυναίκας δεν έφερε οποιεσδήποτε εξωτερικές κακώσεις, ενώ στο δωμάτιο όπου νοσηλευόταν δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε επιλήψιμο.

Καλά ενημερωμένη πηγή ανέφερε στο alphanews.live ότι η Αστυνομία έχει αποκλείσει εκ πρώτης όψεως το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Τα ακριβή αίτια θανάτου της 36χρονης, θα διαπιστωθούν αύριο κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα εντάχθηκε σε πρόγραμμα απεξάρτησης για δέκατη τουλάχιστον φορά, ενώ νοσηλεύτηκε στο παρελθόν και σε κλινικές του εξωτερικού.

Διαβάστε επίσης