Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου

«Παπά μου ξύπνα…»-Οι 176 λέξεις, γροθιά στο στομάχι

Γροθιά στο στομάχι αποτελεί η σπαρακτική ανάρτηση του προέδρου της REACTION, Μάριου Σταύρου, για τον θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Λεμεσό, έπειτα από το οποίο έχασε με τον πιο φρικτό τρόπο τη ζωή του ο 27χρονος Παναγιώτης Χριστοφόρου.

Ο άτυχος 27χρονος, παρασύρθηκε στο θάνατο από 50χρονο, ο οποίος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και με ιλιγγιώδη ταχύτητα, αφήνοντας πίσω ένα ανήλικο παιδάκι, μόλις πέντε ετών.

Αυτούσιο το κείμενο

#ΠΑΠΑ_ΜΟΥ_ΞΥΠΝΑ
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ένας πατέρας χάνει τόσο βίαια την ζωή του, χωρίς να έχει ευθύνη. Ένας μεθυσμένος οδηγός με ιλιγγιώδη ταχύτητα καρφώνεται στο όχημα του. Ένας νέος άνθρωπος που έκλεισε τα μάτια και δεν θα ξαναδεί τον πεντάχρονο γιο του. Αλήθεια, τι να πεις σε αυτό το παιδί?

Σκέφτομαι μόνο τη στιγμή που με παίρνει ο ύπνος στον καναπέ και τα παιδιά μου φωνάζουν “Παπα μου ξύπνα” φοβισμένα ότι έπαθα κάτι…. και λυγίζω μόνο στην ιδέα πως αυτό το παιδί θα αντιδράσει όταν ενημερωθεί για τον θάνατο του παπά του. Πόσο θα κλάψει και πόσο θα πονέσει αυτό το μικρό παιδάκι. Πως μπορεί να αντιληφθεί ότι ο παπάκης του δεν θα είναι εκεί, πως θα του φωνάξει ξανά Παπά μου ξύπνα, ποιος θα παίζει μαζί του, ποιος θα είναι εκεί τις δύσκολες και τις χαρούμενες στιγμές? Ένα παιδάκι που κοιμήθηκε και ξύπνησε ορφανό. Πραγματικά δεν έχω κάτι άλλο να πω, δεν έχουν σημασία τα λόγια μπροστά σε μια ακόμα τραγωδία.

Εύχομαι πραγματικά στην οικογένεια να έχουν δύναμη και να αντιμετωπίσουν αυτές τις δύσκολες στιγμές. #ΣΥΓΝΩΜΗ

reporter.com.cy

Διαβάστε επίσης