Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου

“Ας ελπίσουμε ότι θα είναι το τελευταίο θύμα αυτού του κύκλου αίματος” (ΒΙΝΤΕΟ)

Πατέρας ενός πεντάχρονου αγοριού είναι ο 27χρονος Παναγιώτης Χριστοφόρου που άφησε την τελευταία του πνοή γύρω στη μια τα ξημερώματα μέσα στα συντρίμια του οχήματος που οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, στο ύψος της Μουταγιάκας και έπειτα από σφοδρή σύγκρουση στο πίσω μέρος, με αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονος Ρώσος, μόνιμος κάτοικος Κύπρου.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου νεαρού αναμένεται να διαπιστωθούν αύριο στις δέκα και τριάντα με τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί στη σορό του στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ κατά τη διαδικασία την οικογένεια του 27χρονου θα εκπροσωπήσει ο ιατροδικαστής Πανίκκος Σταυριανός.

κκκκ

Μιλώντας στο alphanews.live o δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου Παναγιώτη Ηλίας Χρίστου, ανέφερε ότι οι οικείοι του αναμένουν την απονομή δικαιοσύνης, σε σχέση με τον θάνατο του αγαπημένου τους προσώπου. Και εκφράζουν την ελπίδα να είναι το τελευταίο θύμα του κύκλου αίματος στους κυπριακούς δρόμους.

“Αυτό που ζητά η οικογένεια του αποβιώσαντα είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη, υπάρχει υπαίτιος για αυτό το τραγικό συμβάν και θα πρέπει να οδηγηθεί ενώπιον των δικαστηρίων, Επίσης, αυτό που θέλουν και ζητούν είναι αυτός ο κύκλος αίματος επιτέλους να σταματήσει και είναι καιρός πλέον οι αρμόδιοι να λάβουν τέτοιες αποφάσεις οι οποίες να είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Θα πρέπει λοιπόν να παρθούν αποφάσεις που να κάνουν σοβαρές τομές σε όλες τις πτυχές της οδήγησης ή του ΚΟΚ, ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά αυτή τη μάστιγα που μαστίζει τον τόπο. Ας ελπίσουμε ότι ο Παναγιώτης θα είναι το τελευταίο θύμα αυτού του κύκλου αίματος.”

Από τις εξετάσεις των Αρχών, διαπιστώθηκε ότι ο 50χρονος οδηγός που συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο του άτυχου Παναγιώτη, μετατρέποντας το σε άμορφη μάζα σιδερικών, είχε καταναλώσει 111 μίλιγκραμ αλκοόλ, ενώ η Αστυνομία έχει εξασφαλίσει μαρτυρία ότι ανέπτυξε ταχύτητα 200 χιλιομέτρων την ώρα.

Οι Αρχές έχουν ήδη εκτελέσει ένταλμα σύλληψης κατά του 50χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ ο Διευθυντής Τροχαίας Αρχηγείου Γιαννάκης Γεωργίου ανέφερε ότι θα γίνει εισήγηση για δίωξη του οδηγού αναφορικά με υπόθεση ανθρωποκτονίας.

κκκκ

Η εξοδιος ακολουθία για τον 27χρονο θα ψαλεί το Σάββατο στη μία το μεσήμερι από τον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα, στην περιοχή Αγίου Σπυρίδωνα στη Λεμεσό.

Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Αγίου Αθανασίου, ενώ θα γίνονται εισφορές προς οικονομική ενίσχυση της οικογένειας.

https://www.alphanews.live/

Διαβάστε επίσης