Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου

Παντελής Παντελίδης: Αυτό είναι το πρόσωπο της τελευταίας συντρόφου του! Είχε ανατριχιάσει για το τροχαίο…

Είχε «σπάσει» την σιωπή της για πρώτη φορά!

Αυτό είναι το πρόσωπο της τελευταίας συντρόφου του Παντελή Παντελίδη. Είχε κάνει αποκαλύψεις και είχε ανατριχιάσει για το τροχαίο του.

Μάλιστα, για την ίδια ο τραγουδιστής είχε γράψει το επιτυχημένο τραγούδι «Κάνει λάθη για να μάθει».

Ο λόγος για την Έλενα Δομάζου, η οποία είχε μιλήσει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου που προβαλλόταν τότε στο Open tv.

«Ήμασταν πολύ δεμένοι, έμαθα πολλά από τον Παντελή, έχω πάρα πολύ καλές αναμνήσεις μαζί του, θα τις κρατήσω και θα εξαιρέσω το τελευταίο συμβάν! Θα σκέφτομαι ότι έχει φύγει για ένα ταξίδι, γιατί είναι λυπηρό και απερίγραπτο. Ήταν ένας ιδιαίτερος άνθρωπος και αυτό φάνηκε από τον τρόπο που ήρθε, έζησε και έφυγε. Ωστόσο, δεν θέλω να πω τίποτα άλλο γιατί ο πόνος είναι βουβός. Οι άνθρωποι που πραγματικά τον αγαπούσαν και τους αγαπούσε πονάνε διακριτικά. Για σεβασμό για τη μνήμη του και την οικογένεια του, δεν θέλω να πω κάτι περαιτέρω. Ακόμα και τώρα που κάνουμε αυτή τη συζήτηση, φορτίζομαι πολύ συναισθηματικά», απάντησε η Έλενα Δομάζου στην κάμερα της εκπομπής.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που τον είδε από κοντά; «Λίγες ημέρες πριν (σ.σ.: το τροχαίο δυστύχημα). Ας μην το συζητήσουμε παραπάνω!», απάντησε.

Παντελής Παντελίδης τροχαίο σύντροφος

 

Διαβάστε επίσης