Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου

GNTM: Το νέο μήνυμα της Ασημίνας και η αναφορά στον Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Ζαρίφη

Με νέα ανάρτηση επέστρεψε το μεσημέρι της Πέμπτης η Ασημίνα Χαρίτου, λίγες ώρες μετά την προηγούμενη, στην οποία έκανε επίθεση κατά πάντων.

Στη νέα της ανάρτηση η πρώην παίκτρια του GNTM αποθέωσε την Κατερίνα Ζαρίφη, με αφορμή την καριέρα της μετά τη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά, ενώ παράλληλα προκάλεσε τον Παύλο Σταματόπουλο να την καλέσει στην εκπομπή.

«Επιτυχία στη ζωή είναι να κινείσαι από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου. Θαυμάζω Κατερίνα Ζαρίφη. Είναι για μένα πρότυπο γυναίκας γιατί κάποτε έκανε ένα πρωινό με τον Νίκο Μουτσινά και μπορεί να απέτυχε σε νούμερα αλλά την έκανε απλά πιο δυνατή. Θα μπορούσε να είχε κάνει βήματα πίσω και να συνεχίσει να είναι η κωμική βοηθός παρουσιαστή της εκάστοτε εκπομπής, όμως εκείνη συνέχισε να κυνηγά τα όνειρά της. Γιατί αυτό είναι η δύναμη της γυναίκας. Βρίσκεται όχι στο να προσαρμόζεσαι πάνω στο τι θεωρείται επιτυχία, αλλά να παραμένεις σταθερή στις θέσεις και τον χαρακτήρα της και στην Κατερίνα Ζαρίφη φαίνεται, γιατί το χιούμορ της έμεινε αφιλτράριστο» έγραφε, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή της η Ασημίνα.

Διαβάστε επίσης