Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου

Το θανατηφόρο μείγμα του Ρώσου που έστειλε στο θάνατο τον άτυχο Παναγιώτη

Μόνο οργή προκαλούν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του Ρώσου, που προκάλεσε το θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα τον 27χρονο Παναγιώτη Χριστοφόρου την περασμένη εβδομάδα στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έλαβε η Αστυνομία, ο Ρώσος οδηγούσε το μοιραίο βράδυ έχοντας στο αίμα του 245 μίλιγκραμ αλκοόλης, ενώ ανιχνεύθηκαν επίσης και υπνωτικά χάπια.

Μετά τη λήψη και των συγκεκριμένων αποτελεσμάτων, η Αστυνομία αναμένει τα αποτελέσματα από τεκμήρια που στάλθηκαν στο εξωτερικό τα οποία αναμένεται να ρίξουν κι άλλο φως στην υπόθεση του θανατηφόρου δυστυχήματος.

Σε ότι αφορά τον ύποπτο, ο οποίος βρίσκεται υπό εξαήμερη κράτηση, αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για να παραπεμφθεί σε απευθείας δίκη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, το νήμα της ζωής του άτυχου Παναγιώτη, κόπηκε άδικα τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, όταν ο ασυνείδητος οδηγός, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, έπιασε τιμόνι και οδηγώντας με πάνω από 200 χιλιόμετρα, σκόρπισε τον θάνατο, αφού το όχημα του που μετατράπηκε σε φονικό όπλο κάρφωσε στο όχημα του 27χρονου, ο οποίος βρήκε ακαριαίο.

Από τα ιατροδικαστικά ευρήματα, διαφάνηκε ότι ο 27χρονος υπέστη πλήρη διατομή της θωρακικής αορτής, κατάγματα αυχενικής και θωρακικής μοίρας σπονδυλικής στήλης, αιμορραγία εγκέφαλου, ρήξη ύπατος και πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων. Τη νεκροτομή διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους.

reporter.com.cy

Διαβάστε επίσης