Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου

Ενέδρα θανάτου στον πατέρα του Κύπριου συζυγοκτόνου στη Νότια Αφρική

Άγρια δολοφονία του 67χρονου Κώστα Παναγιώτου, πατέρα του Κρίστοφερ Παναγιώτου, που καταδικάστηκε πριν δύο χρόνια για το φόνο της συζύγου του στη Νότιο Αφρική, διαπράχθηκε τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης της Νοτίου Αφρικής, γύρω στις δύο τα ξημερώματα, άγνωστοι άνοιξαν πυρ κατά του Κώστα Παναγιώτου, έξω από κατάστημα σε εμπορικό δρόμο στο Uitenhage.

Ο υπεύθυνος της τοπικής Αστυνομίας, επιβεβαίωσε ότι ο Παναγιώτου δέχθηκε δύο πυροβολισμούς, ενώ το όχημα του εντοπίστηκε σε άλλο σημείο.

Η τοπική Αστυνομία επί του παρόντος, δεν έχει εξακριβώσει τα κίνητρα των δραστών και κατά πόσον αυτά συνδέονται με την δολοφονία της συζύγου του γιου του, που διαπράχθηκε το 2017.

Υπενθυμίζεται ότι ο γιος του, καταδικάστηκε σε ισόβια και η ποινή του επικυρώθηκε από το Ανώτατο, απορρίπτοντας το αίτημα του για αποφυλάκιση.

Σημειώνεται ότι ο Κρίστοφερ Παναγιώτου, δηλαδή ο γιος του δολοφονηθέντος, ήταν ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας της συζύγου του, η οποία αρχικά θεωρήθηκε ως ληστεία.

Ωστόσο στη συνέχεια ο ένας εκ των δραστών, έδειξε τον Κύπριο επιχειρηματία ως ηθικό αυτουργό, ενώ βίντεο που καταγράφηκαν και προβλήθηκαν στο Δικαστήριο, έδειξαν τη συνωμοσία που προηγήθηκε της δολοφονίας.

Διαβάστε επίσης