Κυριακή, 25 Ιουλίου

MissUniverse 2019: Αυτή είναι η καλλονή που φόρεσε το στέμμα της ομορφότερης γυναίκας

Ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της #MissUniverse2019 ολοκληρώθηκε και ο τίτλος ανήκει από σήμερα στην Μις Νότια Αφρική, Ζοζιμπίνι Τούνζι (Zozibini Tunzi).

Η 26χρονη καλλονή κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε 90 συμμετέχουσες, ενώ στην τελική τριάδα έφτασε μαζί με τη Μις Μεξικό, Σοφία Αραγκόν – που ήρθε τρίτη – και τη Μις Πουέρτο Ρίκο, Μάντισον Άντερσον – που ήρθε δεύτερη πίσω από τη Τούζνι.

Η Τούνζι ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις, ενώ έχει διακριθεί και για την ακτιβιστική της δράση σε θέματα που αφoρούν τη βία με βάση το φύλο. Επίσης, είναι υπέρμαχος της φυσικής ομορφιάς και στόχος της είναι να ενθαρρύνει τις γυναίκες να αγαπήσουν τον εαυτό τους όπως είναι.

Η Μις Νότια Αφρική δεν εντυπωσίασε μόνο τις αναλογίες της και την ομορφιά της- που τολμούμε να πούμε ότι θυμίζει εκείνη του διάσημου supermodel Ιμάν-, αλλά και με τα όσα δήλωσε στους κριτές όταν ρωτήθηκε για τη διαφορετικότητα και τη σημασία της.

«Μεγάλωσα σε έναν κόσμο όπου μια γυναίκα όπως εγώ -με το χρώμα του δέρματός μου και το στιλ των μαλλιών μου – δεν θεωρήθηκε ποτέ όμορφη. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα αυτό να σταματήσει. Θέλω τα νέα παιδιά να κοιτάζουν το πρόσωπό μου και θέλω αυτά να βλέπουν το πρόσωπό τους να αντανακλάται στο δικό μου», είπε.

reporter.com.cy

Διαβάστε επίσης