Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου

Η πληροφορία «έκαψε» δύο πρόσωπα στην Αθηένου για ναρκωτικά… Επεισοδιακή η σύλληψή τους

Επεισοδιακή σύλληψη δύο ατόμων στην επαρχία Λάρνακας, ως ύποπτα για υποθέσεις παράνομης κατοχής ναρκωτικών – Τους είχαν «δώσει» και τους παρακολουθούσε η ΥΚΑΝ – Επιχείρησαν να διαφύγουν αλλά χτύπησαν σε περιπολικό

Στην επαρχία Λάρνακας δύο άτομα, ηλικίας 30 και 37 χρόνων, συνελήφθησαν ως ύποπτα για υποθέσεις παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 15.30 χθες το απόγευμα, μέλη της ΥΚΑΝ, ύστερα από πληροφορίες, παρακολούθησε σε αγροτικό δρόμο στη περιοχή Αγίας Μαρίνας στην Αθηένου, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 30χρονος με συνοδηγό 37χρονο αμφότεροι από την επαρχία Λάρνακας.

Το αυτοκίνητο ανακόπηκε από την Αστυνομία ωστόσο ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει με αποτέλεσμα να κτυπήσει σε υπηρεσιακό όχημα και να ακινητοποιηθεί.

Από έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν ίχνη άσπρης σκόνης και μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε αποκαλύφθηκε ότι επρόκειτο για κοκαΐνη.

Ακολούθησε σωματική έρευνα στον 37χρονο και εντοπίστηκε σακουλάκι που περιείχε κοκαΐνη, βάρους 105 γραμμαρίων, ενώ από το αυτοκίνητο παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Δυνάμει δικαστικού εντάλματος διενεργήθηκαν έρευνες στην οικία του 37χρονου συνοδηγού του αυτοκινήτου και εντοπίστηκε ένα νάιλον σακουλάκι που περιείχε 0,5 γραμμάριο κάνναβης.

Τα δύο άτομα συνελήφθησαν και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους.

Την υπόθεση διερευνά το Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

cyprustimes.com

Διαβάστε επίσης