Δευτέρα, 10 Αυγούστου

Άννα – GNTM: Οι αποκαλύψεις για τη σχέση και τις κόντρες της με τη Μαρία την “αγρότισσα”

Η Άννα Χατζή ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM.

H 19χρονη, που δεν κατάφερε να μπει στην τελική πεντάδα του ριάλιτι μόδας, βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής στη Φωλιά των Κου Κου και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις σχέσεις της με τη Μαρία Μιχαλοπούλου, με την οποία είχε πολλές φορές κόντρα.

Τι δήλωσε η Άννα για τη Μαρία
«Οι σχέσεις μου με τη Μαρία ήταν τυπικές. Δεν είχαμε πολλά πάρε-δώσε. Από εκεί και πέρα υπήρξαν και εντάσεις. Ήμασταν εσώκλειστες 5 μήνες. Ήταν απολύτως λογικό να υπάρχουν τέτοια πράγματα. Τώρα επειδή στο τέλος ήμασταν και πολύ λίγες, ήταν φυσιολογικό να πούμε πέντε πράγματα παραπάνω.

Δε μετάνιωσα για αυτά που είπα στη Μαρία όταν παίζαμε θάρρος ή αλήθεια. Αυτά που λέω τα εννοώ. Ό,τι έχω πει δεν το έχω μετανιώσει. Της τα έχω πει και off camera. Αυτά που είδα να λέει η Μαρία off camera δεν τα πίστευα. Μπροστά μου δεν έλεγε τίποτα. Ήταν πολύ ήσυχη.

Εγώ τουλάχιστον τα έλεγα και off camera και on. Ποτέ δεν της κρύφτηκα. Από την αρχή δεν κάναμε παρέα. Δεν είναι κακό παιδί η Μαρία. Καμία μέσα στο σπίτι δεν είναι κακιά. Καθεμία έχουμε διαφορετικό χαρακτήρα» εξήγησε η Άννα Χατζή.

Δείτε τις δηλώσεις της πρώην παίκτριας του GNTM στο βίντεο.

Διαβάστε επίσης