Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου

Σοκάρει ο Μπραντ Πιτ: “Έχω παίξει σκηνή υπό την επήρεια…ναρκωτικών”

ΟΜπραντ Πιτ είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο γοητευτικούς και επιτυχημένους ηθοποιούς της γενιάς τους, ο οποίος έχει ζήσει τις πιο δυνατές στιγμές της ζωής του μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Για άλλη μια πτυχή της, έρχεται να μιλήσει τώρα στην συνέντευξη που παραχώρησε στην New York times, όπου αποκάλυψε την εξάρτηση του από τα ναρκωτικά και την σκηνή που έκανε στην ταινία “Κάποτε…στο Χόλυγουντ” στην οποία ήταν υπο την επήρεια ουσιών.

“Και τώρα που μιλάμε έχω πάρει μια μικρή δόση. Ο σκηνοθέτης του “Κάποτε…στο Χόλιγουντ” είχε την ιδέα του τσιγάρου με το LSD λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Είχαμε ήδη διαβάσει το σενάριο όταν μου είπε ‘θα είσαι τριπαρισμένος σ’ εκείνη τη σκηνή”

Ο ηθοποιός ανάφερε επίσης πως κατά την δεκαετία των 90΄s ήταν απομονωμένος κάνοντας ναρκωτικά λόγω του ότι δεν μπορούσε να διαχειριστεί όλη αυτήν την δημοσιότητα προς το πρόσωπο του, μέχρι που κατάλαβε πως κάπως θα έπρεπε να το διαχειριστεί καθώς κρατούσε τον εαυτό του φυλακισμένο.

“Τώρα πια, απλά βγαίνω έξω και ζω τη ζωή. Αυτό που κατάλαβα όταν σταμάτησα να κρύβομαι και επέστρεψα στον κόσμο είναι ότι σ΄ αυτή τη δουλειά έχεις την δυνατότητα να κάνεις κάποιον να νοιώθει καλά έστω για μια στιγμή. Δεν εννοώ ότι αγγίζω τους ανθρώπους με το μεγαλείο μου. Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι έχω την ευκαιρία να φωτίσω λίγο τη μέρα κάποιου που επέλεξε να δει μια ταινία μου. Αυτό είναι σπάνιο πράγμα”

Η σκληρή αυτοκριτική στον…εαυτό του

Ο ίδιος δεν δίστασε να κρίνει την επίδοση του στην ταινία “12 πίθηκοι”, στην οποία θεωρεί τον εαυτό του καλό μέχρι το μέσο της ταινίας, γεγονός που τον είχε στεναχωρήσει πολύ τότε που ήταν ακόμα στις αρχές της καριέρας του, αφού έβλεπε ηθοποιούς που ήταν εντελώς ψεύτικοι κατά την ερμηνεία τους αλλά το αποτέλεσμα ήταν ελκυστικό.

Διαβάστε επίσης